صفحات

۱۳۹۱ مرداد ۱۰, سه‌شنبه

نرگس محمدی فعال حقوق بشر و عضو کانون مدافعان حقوق بشر، ساعتی پیش با سپردن قرار وثیقه 600 میلیون تومانی از زندان آزاد شد

نرگس محمدی سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر، در خرداد سال 89 بازداشت و به مدت 20 روز در بند 209 زندان اوین به سر برد، وی به دنبال ابتلا به بیماری " فلج عضلانی" از زندان آزاد و در بیمارستان تحت مداوا قرار گرفت. این فعال حقوق بشر سپس از سوی دادگاه انقلاب به تحمل 11 سال حبس تعزیری محکوم شد. که این حکم در دادگاه تجدیدنظر به شش سال حبس کاهش یافت.

نرگس محمدی در اردیبهشت‌ماه و پس دریافت اولین احضاریه اجرای احکام، از سوی مأموران اطلاعات بازداشت و به زندان اوین انتقال یافت. در روندی غیرقانونی، وی به عوض انتقال به بند عمومی، به بند 209 منتقل شد و پس از 20 روز به زندان زنجان منتقل شد.

این انتقال درحالی صورت گرفت که حکم وی فاقد" تبعید" بود. نرگس محمدی در طول دوران زندانی بودن خود در زندان زنجان، بارها به سبب تشدید بیماری‌اش دچار آسیب‌های جسمی شد. وی بالاخره با موافقت مسئولان قضایی، امروز از زندان آزاد شد.

به یاد زنده یاد اکبر محمدی

به یاد زنده یاد اکبر محمدی یکی از فعالان دانشجویی که در سال ۱۳۷۸ به همراه برادرش منوچهر محمدی و تعداد زیادی از دانشجویان در طی اعتراضات دانشجویی کوی دانشگاه تهران دستگیر و در دادگاه ویژه انقلاب به اعدام محكوم شد، اما پس از چندی حكم او به ۱۵سال حبس تقلیل یافت (شامل ۱۰ سال زندان و پنج سال حبس تعلیقی).

وی بدون حکم جدیدی دوباره دستگیر و به زندان اوین منتقل شد. دستگیری مجددش بدون هیچ توضیحی، با اعتراض «اكبر محمدی» و خانواده اش روبه رو شده بود

در اعتراض به دستگیری مجدد و توقف وضعیت وخیم درمانی محمدی، وی اقدام به اعتصاب غذای نامحدود در زندان اوین کرد. همبندان او در مصاحبه و با پخش اطلاعیه‌هایی اعلام کردند که با وخیم شدن وضعیت اعتصاب غذای وی و انتقال او به بخش بهداری زندان اوین، مامورین زندان دست و پای وی را با زنجیر بسته و دهان او را هم با چسپ می‌بندند (به دلیل حضور مأموران و بازرسان بین الملل) و در نهایت همان شب او به طور مشکوکی فوت می‌کنند.

وکیل مدافع محمدی، خلیل بهرامیان از قول زندانیان دیگر همبند موکل‌اش از جمله علی افشاری گفت که محمدی در طول چند روز پیش از مرگ، بارها وحشیانه مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود و آثار شکنجه بر بدن او به خوبی نمایان بوده‌است

پيکر وی شبانه در روستايی در اطراف شهر آمل به نام چنگ میان تحت مراقبت‌های امنيتی بسیار شدید و بدون حضور هیچ یک از اعضای خانواده اش دفن شد

در مراسم هفتم اکبر محمدی که درميان اندوه بسيار شرکت کنندگان انجام شد، مراسم به شدت از سوی مسئولين امنيتی ولباس شخصی‌ها مورد مراقبت قرار گرفته بود. بسیاری از دانشجویانی که با اتوبوس از نقاط مختلف ایران جهت شرکت در مراسم هفتم وی عازم شهرستان آمل شده بودند توسط مامورین امنیتی متوقف و به طور موقت بازداشت شدند. در نهایت مراسم با شرکت کسانی که توانسته بودند خود را به روستای " چنگ میان " برسانند، تحت نظر مامورین وزارت اطلاعات و لباس شخصیها برگزار شد.

مادر محمدی نيز در حالی که گل و شيرينی بر روي مزار اکبر محمدی گذارده بود در اين مراسم می‌گفت: «امروز روز عروسی فرزندم است و همه شما در جشن عروسی اکبر شرکت کرده ايد

در اینجا یاد وخاطر این عزیز را گرامی میداریم .

یاد وخاطرش گرامی باد

۱۳۹۱ مرداد ۹, دوشنبه

ضرب و شتم ابوالفضل قدیانی مسن ترین زندانی سیاسی

  • پیش از ظهر امروز دوشنبه ابوالفضل قدیانی درحالی که ظاهری به هم ریخته و پریشان داشته توسط ماموران زندان برای معاینه قلب به بیمارستان منتقل شده است.

    این عضو دربند سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی به حاضران و بستگانش که از ماجرا مطلع شده و به بیمارستان رفته بودند اظهار داشت تعدادی از مأموران زندان به فرماندهی شخصی به نام محمد عطاری و در حضور رشیدی مسؤل زندان او را مورد ضرب وشتم قرار داده‌اند و به زور کت از تنش درآورده و دستبند زده به بیمارستان منتقل کرده‌اند.

    در حالی که ابوالفضل قدیانی در اعتراض به ضرب و شتم خود از معاینه خودداری کرد، پزشک معالج نیز تصریح کرده است که معاینه قلب بیمار در این وضعیت عصبی و هیجانی نتیجه بخش نیست و از معاینه وی خودداری کرده است.

    پزشک معالج در عین حال به مأموران گفته است که اگر من ایشان را در این وضعیت معاینه کنم قطعا دستور بستری خواهم داد، در این صورت آیا اجازه بستری شدن وی را می‌دهید؟

    بر اساس این گزارش مأموران به پرسش پزشک معالج پاسخ منفی داده و مسن ترین زندانی سیاسی جنبش سبز در بند ۳۵۰ را به زندان اوین بازگرداندند.

    قدیانی بار نخستین بار در دی ماه سال ۱۳۸۸ بازداشت و به اتهام توهین به رییس دولت به یک سال حبس محکوم شد. او در سه سال گذشته به دلیل نامه نگاری های درون زندان به مقامات عالی رتبه نظام نظیر ایت الله خامنه ایی و انتقاد از عملکرد آنان چندین بار به دادگاه رفته و پنجمین پرونده ی وی نیز چندی پیش به جریان افتاد.

    این عضو ارشد سازمان مجاهدین انقلاب در دوران پهلوی ۴ سال در زندان های ساواک شکنجه شده و مقاومت کرده بود. اکنون او ۶۷ سال سن دارد و به دلیل بیماری شدید قلبی درمدت زندان چندین بار به بیمارستان منتقل شده است.


۱۳۹۱ مرداد ۸, یکشنبه

رامين پرچمي آزاد شد

عمل جراحی دیسک گردن رضا شهابی انجام شد

نگاره: عمل جراحی دیسک گردن رضا شهابی انجام شد.

به گزارش كميته دفاع از رضا شهابی، وي که به علت صدمات وارده در هنگام دستگیری و حبس در انفرادی و بازجویی های طولانی مدت دچار دیسک گردن و کمر شده است، روز ۳ مرداد ماه با تشخیص پزشکان راهی اتاق عمل شد تا در اولین مرحله، مهره های ۴، ۵ و ۶ گردن‌اش تحت عمل جراحی قرار بگیرد. از نظر پزشکان پس از عمل جراحی روی دیسک گردن، رضا باید در محیطی مناسب کاملاً تحت نظر یک تیم متخصص قرار بگیرد و فیزیوتراپی ویژه روی او انجام شود. 

در سال گذشته نیز رضا شهابی برای انجام این عمل به اتاق جراحی برده شد اما پزشکان در نهایت به این نتیجه رسیدند که وی از لحاظ جسمی توانایی این عمل سنگین را ندارد و او را به بخش بازگرداندند. اما جانيان اسلامي به جای مهیا کردن شرایط لازم برای انجام عمل، وي را به زندان منتقل کردند که این امر به نوبه‌ی خود باعث وخیم تر شدن وضعیت گردن او شد.

رضا شهابي علاوه بر دیسک گردن، از دیسک کمر نیز رنج می برد که در صورت موفقیت عمل نخست روی دیسک گردن و استراحت کامل، برای کسب بهبودی نسبی، ضرورت دارد تحت عمل جراحی دیسک کمر نیز قرار بگیرد. 

رضا شهابي در ۲۲ خرداد ۸۹ دستگير و به جرم شرکت فعال دراعتصاب با شكوه كارگران شركت واحد در سال ۸۴ و مبارزاتش براي تشكيل سنديكاي واحد به ۶ سال زندان محكوم شده است. جمهوري اسلامي در قبال جان رضا شهابي و سلامتي او مسئول است. رضا شهابي بايد فورا و بدون قيد و شرط از زندان آزاد شود.‏
 رضا شهابی که به علت صدمات وارده در هنگام دستگیری و حبس در انفرادی و بازجویی های طولانی مدت دچار دیسک گردن و کمر شده است، روز ۳ مرداد ماه با تشخیص پزشکان راهی اتاق عمل شد تا در اولین مرحله، مهره های ۴، ۵ و ۶ گردن‌اش تحت عمل جراحی قرار بگیرد. از نظر پزشکان پس از عمل جراحی روی دیسک گردن، رضا باید در محیطی مناسب کاملاً تحت نظر یک تیم متخصص قرار بگیرد و فیزیوتراپی ویژه روی او انجام شود.

در سال گذشته نیز رضا شهابی برای انجام این عمل به اتاق جراحی برده شد اما پزشکان در نهایت به این نتیجه رسیدند که وی از لحاظ جسمی توانایی این عمل سنگین را ندارد و او را به بخش بازگرداندند. اما جانيان اسلامي به جای مهیا کردن شرایط لازم برای انجام عمل، وي را به زندان منتقل کردند که این امر به نوبه‌ی خود باعث وخیم تر شدن وضعیت گردن او شد.

رضا شهابي علاوه بر دیسک گردن، از دیسک کمر نیز رنج می برد که در صورت موفقیت عمل نخست روی دیسک گردن و استراحت کامل، برای کسب بهبودی نسبی، ضرورت دارد تحت عمل جراحی دیسک کمر نیز قرار بگیرد.

رضا شهابي در ۲۲ خرداد ۸۹ دستگير و به جرم شرکت فعال دراعتصاب با شكوه كارگران شركت واحد در سال ۸۴ و مبارزاتش براي تشكيل سنديكاي واحد به ۶ سال زندان محكوم شده است. جمهوري اسلامي در قبال جان رضا شهابي و سلامتي او مسئول است. رضا شهابي بايد فورا و بدون قيد و شرط از زندان آزاد شود.

نگرانی از وضعیت جلیل محمدی و علیرضا عسگری به دلیل شرایط بد زندان!

نگاره: نگرانی از وضعیت جلیل محمدی و علیرضا عسگری به دلیل شرایط بد زندان!

جليل محمدي و عليرضا عسكري دو نفر باقيمانده از ۶۰ كارگري هستند كه در ۲۶ خرداد ماه در جريان حمله وحشيانه رژيم به مجمع عمومي جمعي از اعضاي كميته هماهنگي براي كمك به ايجاد تشكلهاي كارگري در شهر كرج دستگير شدند و هنوز در بازداشت بسر ميبرند. 

بنا بر آخرين خبر منتشر شده از سوي كميته هماهنگي، روز ۲۶ تيرماه جليل محمدي و عليرضا عسكري به "ندامتگاه مركزي كرج" منتقل شدند و بر اساس سابقه‌ای که در دست است، این زندان شرایط بسیار بدی دارد. گفته میشود تعداد بیشماری زندانیان خطرناک در آن بسر می‌برند و هرازگاهی جدال‌های خونینی در آن اتفاق می‌افتد که منجر به حوادث ناگواری می‌شود. 

به علاوه هم اكنون بهنام ابراهيم زاده، شاهرخ زمانی، محمد جراحي از اعضاي كميته پيگيري براي ايجاد تشكلهاي كارگري، علي اخوان از فعالين كارگري در تهران، رسول بداغي عضو كانون صنفي معلمان، عبدالرضا قنبري از معلمان معترض که به جرم شركت در تظاهرات ۶ دي سال ۸۸ حکم اعدام گرفته و بسیاري از فعالين سياسي ديگر در زندانند. تمامي كارگران زنداني و همه زندانيان سياسي بايد فورا از زندان آزاد شوند.‏جليل محمدي و عليرضا عسكري دو نفر باقيمانده از ۶۰ كارگري هستند كه در ۲۶ خرداد ماه در جريان حمله وحشيانه رژيم به مجمع عمومي جمعي از اعضاي كميته هماهنگي براي كمك به ايجاد تشكلهاي كارگري در شهر كرج دستگير شدند و هنوز در بازداشت بسر ميبرند.

  روز ۲۶ تيرماه جليل محمدي و عليرضا عسكري به "ندامتگاه مركزي كرج" منتقل شدند و بر اساس سابقه‌ای که در دست است، این زندان شرایط بسیار بدی دارد. گفته میشود تعداد بیشماری زندانیان خطرناک در آن بسر می‌برند و هرازگاهی جدال‌های خونینی در آن اتفاق می‌افتد که منجر به حوادث ناگواری می‌شود.

به علاوه هم اكنون بهنام ابراهيم زاده، شاهرخ زمانی، محمد جراحي از اعضاي كميته پيگيري براي ايجاد تشكلهاي كارگري، علي اخوان از فعالين كارگري در تهران، رسول بداغي عضو كانون صنفي معلمان، عبدالرضا قنبري از معلمان معترض که به جرم شركت در تظاهرات ۶ دي سال ۸۸ حکم اعدام گرفته و بسیاري از فعالين سياسي ديگر در زندانند. تمامي كارگران زنداني و همه زندانيان سياسي بايد فورا از زندان آزاد شوند.

۱۳۹۱ مرداد ۷, شنبه

درد دل يك مادر كه فرزند بي گناهش در زندان اوين است

نگاره: درد دل يك مادر كه فرزند بي گناهش در زندان اوين است

هانیه  صانع فرشی، زندانی سیاسی است که از بیماری حاد کلیه و مثانه رنج می برد و نیاز به رسیدگی های درمانی و پزشکی دارد.

او هم اکنون در بند نسوان زندان اوین محبوس است و  مسئولین از انتقال او به بیمارستان برای انجام معاینات و آزمایش‌های پزشکی‌اش ممانعت بعمل می آورند.

مادر هانیه فرشی می گوید: “هانیه در ادرارش خون دیده می شود و باید درمان شود. زمانی که به مرخصی آمده بود دکتر رفت و آنتی بیوتیک نوشت و دکتر گفت باید سی تی اسکن شود، اما متاسفانه مرخصی اش را تمدید نکردند تا درمانش را ادامه دهد.

الان دوسال است که در زندان است و به این ناراحتی‌ها دچار شده است. مسافت تبریز تا تهران هم زیاد است و من نمی توانم هر هفته به تهران بیایم. الان هم که ماه رمضان شروع شده و روزه دار هستم نمی توانم تهران بروم. خلاصه خیلی شرایط سختی است اما چه کار کنم جز تحمل و دعا…

حالا از نظر اینکه در کنار زندانیان سیاسی زن دیگر است و روحیه می گیرد خیالم راحت است. البته شرایط سختی است مثلا نسرین خانم خیلی برای بچه هایش دلتنگ و ناراحت است اما خوشبختانه با وجود حکمهای ناعادلانه روحیه همه اشان خوب است و با هم این شرایط را تحمل می کنند. بیشتر از همه، خانواده ها سختی می کشند.

هانیه می گفت مادر! من زندانی نیستم تو زندانی هستی که این شرایط و تنهایی را تحمل می کنی و با این همه گرانی و خرج این مسافت طولانی را تا تهران می آیی…”

هانیه صانع فرشی وبلاگ نویس ۳۸ ساله به همراه شش وبلاگ نویس دیگر در تاریخ ٢٧ فروردین در شعبه ٢٨ دادگاه انقلاب اسلامی تهران محاکمه و به اتهام توهین به مقدسات ، تبلیغ علیه نظام، اقدام علیه نظام به احکامی ناعادلانه محکوم شدند.

ایمان مسجدی و سپهر ابراهیمی هر کدام به هشت سال زندان، محمدرضا گلی‌زاده، هانیه صانع فرشی، به هفت سال زندان، حجت نیکویی و لادن مستوفی مآب به پنج سال زندان و امیر لطیفی به هفت سال زندان و ٧۴ ضربه شلاق محکوم شدند. احکامی که (غیر از حکم لادن مستوفی مآب) عینا در دادگاه تجدید نظر در مهرماه مورد تایید قرار گرفت.

این در حالی است که هانیه صانع فرشی هیچگونه فعالیت سیاسی نداشته است و تنها به علت فعالیت های فیس بوکی و اینترنتی بازداشت و دو ماه در انفرادی و تحت بازجویی های سنگین بوده است.
مادر هانیه در اعتراض به حکم و ناعادلانه خواندن آن گفته بود: “هانیه می گفت این مطالب توی سایت ها را که من ننوشتم و خودشان هم می دانند این مطالب را برای من فرستاده اند. هانیه اصلا به کسی توهین نکرده است آن هم به مقدسات، کسان دیگری این مطالب را نوشته اند. اصلا در حکمش حرفها را جور دیگری گفته اند.

هانیه به آن کسی که در سایت حرف می‌زده گفته من آن امام زمانی که شما می گویید قبول ندارم بلکه امام زمان خودمان را قبول دارم و همین را برایش توهین به مقدسات محسوب کرده اند! دخترم هیچ فعالیت سیاسی نداشت. 

خوب انتقاد داشت اما فعالیتی نمی کرد که بعنوان زندانی سیاسی دستگیرش کنند و هفت سال برایش زندان بدهند…”

همچنین پیش از رای دادگاه تجدید نظرمینا جعفری وکیل هانیه صانع فرشی عنوان کرده بود که زمانی که من قاضی صادر کننده رای را نمی توانم ملاقات کنم و حتی وکلا نمی توانند موکلان خود را که پرونده سیاسی دارند ملاقات کنند، دیگر چه می توانیم بگوییم؟ متاسفانه این یکی از مشکلات وکلا است که مقامات قضایی باید پاسخگوی آن باشند.هانیه صانع فرشی، زندانی سیاسی است که از بیماری حاد کلیه و مثانه رنج می برد و نیاز به رسیدگی های درمانی و پزشکی دارد.

او هم اکنون در بند نسوان زندان اوین محبوس است و مسئولین از انتقال او
به بیمارستان برای انجام معاینات و آزمایش‌های پزشکی‌اش ممانعت بعمل می آورند.

مادر هانیه فرشی می گوید: “هانیه در ادرارش خون دیده می شود و باید درمان شود. زمانی که به مرخصی آمده بود دکتر رفت و آنتی بیوتیک نوشت و دکتر گفت باید سی تی اسکن شود، اما متاسفانه مرخصی اش را تمدید نکردند تا درمانش را ادامه دهد.

الان دوسال است که در زندان است و به این ناراحتی‌ها دچار شده است. مسافت تبریز تا تهران هم زیاد است و من نمی توانم هر هفته به تهران بیایم. الان هم که ماه رمضان شروع شده و روزه دار هستم نمی توانم تهران بروم. خلاصه خیلی شرایط سختی است اما چه کار کنم جز تحمل و دعا…

حالا از نظر اینکه در کنار زندانیان سیاسی زن دیگر است و روحیه می گیرد خیالم راحت است. البته شرایط سختی است مثلا نسرین خانم خیلی برای بچه هایش دلتنگ و ناراحت است اما خوشبختانه با وجود حکمهای ناعادلانه روحیه همه اشان خوب است و با هم این شرایط را تحمل می کنند. بیشتر از همه، خانواده ها سختی می کشند.

هانیه می گفت مادر! من زندانی نیستم تو زندانی هستی که این شرایط و تنهایی را تحمل می کنی و با این همه گرانی و خرج این مسافت طولانی را تا تهران می آیی…”

هانیه صانع فرشی وبلاگ نویس ۳۸ ساله به همراه شش وبلاگ نویس دیگر در تاریخ ٢٧ فروردین در شعبه ٢٨ دادگاه انقلاب اسلامی تهران محاکمه و به اتهام توهین به مقدسات ، تبلیغ علیه نظام، اقدام علیه نظام به احکامی ناعادلانه محکوم شدند.

ایمان مسجدی و سپهر ابراهیمی هر کدام به هشت سال زندان، محمدرضا گلی‌زاده، هانیه صانع فرشی، به هفت سال زندان، حجت نیکویی و لادن مستوفی مآب به پنج سال زندان و امیر لطیفی به هفت سال زندان و ٧۴ ضربه شلاق محکوم شدند. احکامی که (غیر از حکم لادن مستوفی مآب) عینا در دادگاه تجدید نظر در مهرماه مورد تایید قرار گرفت.

این در حالی است که هانیه صانع فرشی هیچگونه فعالیت سیاسی نداشته است و تنها به علت فعالیت های فیس بوکی و اینترنتی بازداشت و دو ماه در انفرادی و تحت بازجویی های سنگین بوده است.
مادر هانیه در اعتراض به حکم و ناعادلانه خواندن آن گفته بود: “هانیه می گفت این مطالب توی سایت ها را که من ننوشتم و خودشان هم می دانند این مطالب را برای من فرستاده اند. هانیه اصلا به کسی توهین نکرده است آن هم به مقدسات، کسان دیگری این مطالب را نوشته اند. اصلا در حکمش حرفها را جور دیگری گفته اند.

هانیه به آن کسی که در سایت حرف می‌زده گفته من آن امام زمانی که شما می گویید قبول ندارم بلکه امام زمان خودمان را قبول دارم و همین را برایش توهین به مقدسات محسوب کرده اند! دخترم هیچ فعالیت سیاسی نداشت.

خوب انتقاد داشت اما فعالیتی نمی کرد که بعنوان زندانی سیاسی دستگیرش کنند و هفت سال برایش زندان بدهند…”

همچنین پیش از رای دادگاه تجدید نظرمینا جعفری وکیل هانیه صانع فرشی عنوان کرده بود که زمانی که من قاضی صادر کننده رای را نمی توانم ملاقات کنم و حتی وکلا نمی توانند موکلان خود را که پرونده سیاسی دارند ملاقات کنند، دیگر چه می توانیم بگوییم؟ متاسفانه این یکی از مشکلات وکلا است که مقامات قضایی باید پاسخگوی آن باشند.

اجرای حکم فرهاد و فرید اکبری فضلی و انتقال آنها به زندان بهبهان

فرهاد اکبری فضلی و فرید اکبری فضلی دو برادر ۱۹ و ۲۱ ساله که پیش‌تر در بهمن‌ماه سال ۸۹ بازداشت شده و به اتهام توهین به رهبری به ترتیب به ۷ و ۹ ماه حبس تعزیری محکوم شده بودند، روز چهارشنبه ۲۱ تیرماه جهت اجرای حکم خود به زندان بهبهان منتقل شدند.

  بازداشت این دو برادر در حالی صورت گرفته است، که فرهاد اکبری در زمان بازداشت اول خود، ۱۷ ساله بوده و کودک محسوب می‌شده است. وی با اتهامات امنیتی به مدت ۱ ماه تحت بازجویی ماموران اطلاعات قرارداشته است.

به گفته سایر زندانیان، پایین بودن سن آنها، با وجود شرایط ناگوار زندان بهبهان می تواند موجب خطرات و آسیب‌های جدی به آنها شود. زندانیان این زندان می‌گویند، آزار و اذیت زندانیان جوان از نظر جسمی و جنسی، امری متداول در این زندان است.

خانواده امیر حکمتی، زندانی محکوم به اعدام:از وضعیت امیر بی‌خبریم

خانواده امیر حکمتی که در ایران، به‌اتهام جاسوسی برای سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، سیا، محکوم به مرگ شده بود، می‌گویند اطلاعات بسیار اندکی از وضعیت او دارند.

  خانواده امیر حکمتی، روز جمعه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کردند که از اوایل بهار امسال که یکی از خبرگزاری‌های ایرانی، از رای دیوان عالی ایران به تجدید محاکمه این شهروند ایرانی- آمریکایی خبر داد، اطلاع چندانی از وضعیت امیر حکمتی ندارند.

امیر حکمتی که پیش از این در نیروی دریایی آمریکا خدمت ‌کرده است، اوایل سال جاری میلادی برای دیدار از بستگانش به تهران سفر کرد، اما به اتهام جاسوسی بازداشت و به اعدام محکوم شد. اما در زمستان سال گذشته٬ سخنگوی قوه قضائیه ایران اعلام کرد که این حکم در دیوان عالی٬ لغو شده است.

آقای حکمتی از آن زمان در انتظار محاکمه مجدد است.

۱۳۹۱ مرداد ۶, جمعه

طناب دار بالای سر غلامرضا خسروی

نگاره: طناب دار بالای سر غلامرضا خسروی

طبق اطلاعات رسیده به کمیته برای آزادی زندانیان سیاسی متاسفانه حکم اعدام زندانی سیاسی غلامرضا خسروی در 20 شهریور به اجرا در خواهد آمد.

 غلامرضا خسروی از زندانیان سیاسی سال 60 میباشد. او که در زمان دستگیری تنها 16 سال داشت، پنج سال در زندان های جمهوری اسلامی بسر برده است. او مجددا در سال 86 دستگیر شد و در بازداشت وزارت اطلاعات بسر می برد. در چند روز گذشته غلامرضا خسروی را مجددا احضار کرده و به او اعلام کرده اند که حکم اعدام او در روز 20 شهریور اجرا خواهد شد.‏ 
 متاسفانه حکم اعدام زندانی سیاسی غلامرضا خسروی در 20 شهریور به اجرا در خواهد آمد.

غلامرضا خسروی از زندانیان سیاسی سال 60 میباشد. او که در زمان دستگیری تن
ها 16 سال داشت، پنج سال در زندان های جمهوری اسلامی بسر برده است. او مجددا در سال 86 دستگیر شد و در بازداشت وزارت اطلاعات بسر می برد. در چند روز گذشته غلامرضا خسروی را مجددا احضار کرده و به او اعلام کرده اند که حکم اعدام او در روز 20 شهریور اجرا خواهد شد.

میترا عالی دانشجوی نخبه دانشگاه شریف به زندان اوین منتقل شد

نگاره: میترا عالی دانشجوی نخبه دانشگاه شریف به زندان اوین منتقل شد

میترا عالی دانشجوی نخبه دانشگاه صنعتی شریف، ٢٨ تیرماه برای گذراندن حکم یک سال حبس تعزیری به زندان اوین منتقل شده است.

بنا به گزارش دانشجونیوز، میترا عالی اولین بار در ٢١ بهمن سال ١٣٨٨ بازداشت و ۵ روز بعد آزاد شد. وی برای بار دوم در ١٩ اسفند ١٣٨٨ بازداشت و پس از ۴٠ روز بازداشت انفرادی، در بند ٢٠٩ زندان اوین، با قید وثیقه آزاد شد. 

میترا عالی دانشجوی کار‌شناسی ارشد رشته بیومتریال دانشگاه صنعتی شریف، که رتبه ٧ کنکور کار‌شناسی ارشد و عضو بنیاد ملی نخبگان است، در حالی روز ٢٨ تیرماه به زندان اوین منتقل شد که در ١۶ مرداد باید از پایان نامه کار‌شناسی ارشد خود در دانشگاه شریف دفاع کند.

این دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف هم اکنون در بند نسوان زندان اوین نگهداری می‌شود.‏میترا عالی دانشجوی نخبه دانشگاه صنعتی شریف، ٢٨ تیرماه برای گذراندن حکم یک سال حبس تعزیری به زندان اوین منتقل شده است.
 
 میترا عالی اولین بار در ٢١ بهمن سال ١٣٨٨ بازداشت و ۵ روز بعد آزاد شد. وی برای بار دوم در ١٩ اسفند ١٣٨٨ بازداشت و پس از ۴٠ روز بازداشت انفرادی، در بند ٢٠٩ زندان اوین، با قید وثیقه آزاد شد.

میترا عالی دانشجوی کار‌شناسی ارشد رشته بیومتریال دانشگاه صنعتی شریف، که رتبه ٧ کنکور کار‌شناسی ارشد و عضو بنیاد ملی نخبگان است، در حالی روز ٢٨ تیرماه به زندان اوین منتقل شد که در ١۶ مرداد باید از پایان نامه کار‌شناسی ارشد خود در دانشگاه شریف دفاع کند.

این دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف هم اکنون در بند نسوان زندان اوین نگهداری می‌شود.

هاشم میرزاده از زندان تبریز آزاد شد

نگاره: هاشم میرزاده از زندان تبریز آزاد شد

 ظهر روز گذشته، چهارشنبه ۴ تیر ماه هاشم میرزاده از فعالین مدنی که اخیرا بازداشت شده بود، با قرار وثیقهٔ۸۰ میلیون تومانی از زندان مرکزی تبریز آزاد شد است.

 هاشم میرزاده با گذراندن حدود ۱۲ روزبازداشت در وزارت اطلاعات در تبریز یک هفتهٔ قبل به زندان مرکزی تبریز انتقال یافته بود.

مهندس هاشم میرزاده دانشجوی دانشگاه آزاد واحد تبریز بوده و از فعالین سابق تشکل دانشجویی آرمان این دانشگاه بوده است.

هاشم میرزاده پیش‌تر نیز در جریان اعتراضات خیابانی مردم آذربایجان در خرداد سال ۸۵ بازداشت و در اداره اطلاعات این شهر مورد بازجویی قرار گرفته بود.‏ظهر روز گذشته، چهارشنبه ۴ تیر ماه هاشم میرزاده از فعالین مدنی که اخیرا بازداشت شده بود، با قرار وثیقهٔ۸۰ میلیون تومانی از زندان مرکزی تبریز آزاد شد است.

هاشم میرزاده با گذراندن حدود ۱۲ روزبازداشت در و
زارت اطلاعات در تبریز یک هفتهٔ قبل به زندان مرکزی تبریز انتقال یافته بود.

مهندس هاشم میرزاده دانشجوی دانشگاه آزاد واحد تبریز بوده و از فعالین سابق تشکل دانشجویی آرمان این دانشگاه بوده است.

هاشم میرزاده پیش‌تر نیز در جریان اعتراضات خیابانی مردم آذربایجان در خرداد سال ۸۵ بازداشت و در اداره اطلاعات این شهر مورد بازجویی قرار گرفته بود.

اعدامهای دسته جمعی سال ۶۷ مصداق نسل کشی است / زندانیان سیاسی

نگاره: اعدامهای دسته جمعی سال ۶۷ مصداق نسل کشی است / زندانیان سیاسی

 برای تشخیص اینکه آیا حکومتی تا چه اندازه خوب یا بد است، باید به میزان تحمل پذیریش در مقابل مخالف و بویژه در شرایط بحران یا همان شرایط مرزی نگاه کرد.

اگر حکومتی حتی در شرایط مرزی قانون و حقوق اساسی شهروندان را زیر پا نگذاشت معلوم میشود که این حکومت دارای ویژگیهای خوب است. اما اگر قرار باشد به محض اینکه شرایط بحرانی میشود اولین اقدام حکم رانان شکستن مرزهای قانون و حقوق اساسی ملت باشد و بدتر از آن دست به جنایات علیه بشریت بزند، نه تنها حکومت خوبی نیست بلکه از بدترین حکومتها خواهد بود.

به صرف اینکه رژیمی مثل جمهوری اسلامی که خودش را قانونمند، انقلابی، مردمی و نماینده خدا در زمین بداند هیچ امتیازی بدست نخواهد آورد. رژیم اسلامی ایران در طول ۳۴ سال گذشته در تمام موارد همیشه به شکست کشیده شده است و هیچگونه موفقیتی را کسب نکرده یکی از آن حکومتهایی است که همه نوع ادعایی که مدعیان در طول تاریخ مطرح کرده اند به تنهایی و به صورت کامل بیان نموده است، ولی همین رژیم پر ادعا و ریا کار در آن هنگام در سال ۶۷ که از ناحیه های مخالفین خود احساس خطر کرد دست به جنایت زد.

گویا فرایند کار به این گونه شکل گرفته بود، که ابتدا مسولین امنیتی در وزارت اطلاعات، دادستانی انقلاب و سایر نهادهای امنیتی چنین شایعه ای را براه میاندازند که زندانیان سیاسی با عملیات مسلحانه موسوم به فروغ جاویدان ارتباط داشته اند.

روی این شایعه تصمیم سازی میکنند و آن را به اطلاع خمینی میرسانند. سپس از ایشان حکمی گرفته که در محافل خود از آن به حکم الهی رهبر تعبیر میکنند.

خمینی از جمله کسانی بود که فتوای قتل عام زندانیان سیاسی را صادر کرد. مضمون حکم این است: هر یک از اعضای گروهای معارض که توبه نکرده باشند اعدام شوند."

در واقع رژیم اسلامی شرایط را مناسب برای برانداختن همه معارضین به صورت دست جمعی میداند. پس از اخذ این حکم کمیته سه نفره که نمایندگان دولت، قوه قضاییه و رهبر وقت در آن عضویت داشتند (که بعدا به کمیته مرگ معروف شد) تشکیل شد.

از جمله کسانی که در آن قتل عام دست داشتند رئیسی، نیری، موسوی اردبیلی، موسوی خوئینیها و ریشهری و اشخاص دیگری که پیرو خط آقای خمینی بودند و از ایشان خط میگرفتند بودند و اینگونه شخص خمینی یکی از عاملان اصلی جنایت زندانیان سیاسی به حساب می‌آید.

تشکیل این گروه با مکانیزم خاص تمام افراد اعم از سازمان مجاهدین خلق، چریک فدایی، توده ای، بهایی، مارکسیستها، اقوام و ملیتهای و سایر نیروهای مخالف و معارض را ظرف مدت یکماه در مقیاس هزاران نفر زندانیان سیاسی مخالف به دست عاملان رژیم و به فتوای خمینی آنان را به جوخه های مرگ میسپارد و به شهادت می‌رسانند.

به واقع اگر چنین جنایتی مشمول قانون نسل کشی و قتل عام نیست پس چیست؟

این جنایتی است که تمام ارکان رژیم آخوندی در آن دست داشتند و فقط آقای منتظری بود که با مخالفت و فریاد خود عملا جنایات خمینی را محکوم کرد و در مقابل چنین نسل کشی از مقام خود استعفا دادند و دامن خود را از همچین جنایتی پاک نمود.

یقینا در زمانی مناسب میبایست یک کمیته حقیقت یاب و منصف تشکیل و جزییات این مسائل را برای دادگاه صالحه فراهم نموده و در عین حال به اطلاع افکار عمومی به عنوان بالاترین داور برساند.

مهمترین مسله این است، که در تاریخ در کارنامه سیاه و ننگ بار رژیم آخوندی ایران به ثبت رسیده است.

آنان اشغالگرانی هستند که سرزمین ایران را سالهای سال به تصرف خود در آورده اند که با نام خدا توسط آخوند و آخوندزادهها جنایتی صورت گرفت که هنوز هم ۳۴ سال است بنام اسلام این ملت بیگناه را فریب میدهند، دروغ میگویند، به مردم ظلم میکنند و مردم را تحت فشارهای اقتصادی قرار داده اند و فرزندان این مملکت را هم به حکم ضد انسانی اعدام محکوم مینمایند.

هیچگاه تاریخ کشتار و جنایات رژیم آخوندی از حافظه مردمان مبارز و شرافتمند ایرانی پاک نخواهد شد. شیطان بزرگ خامنه ای باید این‌را بداند که روزهای پایانی کرسی دیکتاتوری خود را سپری میکند، که یکی از همتایان خودش (بشار اسد) که عامل جنایات و قلع و قمع مردمان آزادیخواه و مبارز سوری بوده را از دست داده است، که آقای خامنه ای دیگر جایی برایش باقی نمانده است و ملت ایران به نقطه ای رسیده است که هر لحظه احتمال است بر علیه این رژیم برخیزند، زیرا بیرحمترین و ظالمترین نظامی بوده که در خاورمیانه تا بحال سابقه نداشته است.

ما جنایت و کشتار زندانیان سیاسی سال ۶۷ را بشدت محکوم میکنیم و خود را در درد خانواده های داغدار آنان سهیم میدانیم.

جمهوری اسلامی هیچگاه نمیتواند از زیر بار جنایات ننگ بار خود شانه خالی کند.

امضا کنندگان:

مهندس حشمت الله طبرزدی

خالد حردانی

رضا شریفی بوکانیبرای تشخیص اینکه آیا حکومتی تا چه اندازه خوب یا بد است، باید به میزان تحمل پذیریش در مقابل مخالف و بویژه در شرایط بحران یا همان شرایط مرزی نگاه کرد.

اگر حکومتی حتی در شرایط مرز
ی قانون و حقوق اساسی شهروندان را زیر پا نگذاشت معلوم میشود که این حکومت دارای ویژگیهای خوب است. اما اگر قرار باشد به محض اینکه شرایط بحرانی میشود اولین اقدام حکم رانان شکستن مرزهای قانون و حقوق اساسی ملت باشد و بدتر از آن دست به جنایات علیه بشریت بزند، نه تنها حکومت خوبی نیست بلکه از بدترین حکومتها خواهد بود.

به صرف اینکه رژیمی مثل جمهوری اسلامی که خودش را قانونمند، انقلابی، مردمی و نماینده خدا در زمین بداند هیچ امتیازی بدست نخواهد آورد. رژیم اسلامی ایران در طول ۳۴ سال گذشته در تمام موارد همیشه به شکست کشیده شده است و هیچگونه موفقیتی را کسب نکرده یکی از آن حکومتهایی است که همه نوع ادعایی که مدعیان در طول تاریخ مطرح کرده اند به تنهایی و به صورت کامل بیان نموده است، ولی همین رژیم پر ادعا و ریا کار در آن هنگام در سال ۶۷ که از ناحیه های مخالفین خود احساس خطر کرد دست به جنایت زد.

گویا فرایند کار به این گونه شکل گرفته بود، که ابتدا مسولین امنیتی در وزارت اطلاعات، دادستانی انقلاب و سایر نهادهای امنیتی چنین شایعه ای را براه میاندازند که زندانیان سیاسی با عملیات مسلحانه موسوم به فروغ جاویدان ارتباط داشته اند.

روی این شایعه تصمیم سازی میکنند و آن را به اطلاع خمینی میرسانند. سپس از ایشان حکمی گرفته که در محافل خود از آن به حکم الهی رهبر تعبیر میکنند.

خمینی از جمله کسانی بود که فتوای قتل عام زندانیان سیاسی را صادر کرد. مضمون حکم این است: هر یک از اعضای گروهای معارض که توبه نکرده باشند اعدام شوند."

در واقع رژیم اسلامی شرایط را مناسب برای برانداختن همه معارضین به صورت دست جمعی میداند. پس از اخذ این حکم کمیته سه نفره که نمایندگان دولت، قوه قضاییه و رهبر وقت در آن عضویت داشتند (که بعدا به کمیته مرگ معروف شد) تشکیل شد.

از جمله کسانی که در آن قتل عام دست داشتند رئیسی، نیری، موسوی اردبیلی، موسوی خوئینیها و ریشهری و اشخاص دیگری که پیرو خط آقای خمینی بودند و از ایشان خط میگرفتند بودند و اینگونه شخص خمینی یکی از عاملان اصلی جنایت زندانیان سیاسی به حساب می‌آید.

تشکیل این گروه با مکانیزم خاص تمام افراد اعم از سازمان مجاهدین خلق، چریک فدایی، توده ای، بهایی، مارکسیستها، اقوام و ملیتهای و سایر نیروهای مخالف و معارض را ظرف مدت یکماه در مقیاس هزاران نفر زندانیان سیاسی مخالف به دست عاملان رژیم و به فتوای خمینی آنان را به جوخه های مرگ میسپارد و به شهادت می‌رسانند.

به واقع اگر چنین جنایتی مشمول قانون نسل کشی و قتل عام نیست پس چیست؟

این جنایتی است که تمام ارکان رژیم آخوندی در آن دست داشتند و فقط آقای منتظری بود که با مخالفت و فریاد خود عملا جنایات خمینی را محکوم کرد و در مقابل چنین نسل کشی از مقام خود استعفا دادند و دامن خود را از همچین جنایتی پاک نمود.

یقینا در زمانی مناسب میبایست یک کمیته حقیقت یاب و منصف تشکیل و جزییات این مسائل را برای دادگاه صالحه فراهم نموده و در عین حال به اطلاع افکار عمومی به عنوان بالاترین داور برساند.

مهمترین مسله این است، که در تاریخ در کارنامه سیاه و ننگ بار رژیم آخوندی ایران به ثبت رسیده است.

آنان اشغالگرانی هستند که سرزمین ایران را سالهای سال به تصرف خود در آورده اند که با نام خدا توسط آخوند و آخوندزادهها جنایتی صورت گرفت که هنوز هم ۳۴ سال است بنام اسلام این ملت بیگناه را فریب میدهند، دروغ میگویند، به مردم ظلم میکنند و مردم را تحت فشارهای اقتصادی قرار داده اند و فرزندان این مملکت را هم به حکم ضد انسانی اعدام محکوم مینمایند.

هیچگاه تاریخ کشتار و جنایات رژیم آخوندی از حافظه مردمان مبارز و شرافتمند ایرانی پاک نخواهد شد. شیطان بزرگ خامنه ای باید این‌را بداند که روزهای پایانی کرسی دیکتاتوری خود را سپری میکند، که یکی از همتایان خودش (بشار اسد) که عامل جنایات و قلع و قمع مردمان آزادیخواه و مبارز سوری بوده را از دست داده است، که آقای خامنه ای دیگر جایی برایش باقی نمانده است و ملت ایران به نقطه ای رسیده است که هر لحظه احتمال است بر علیه این رژیم برخیزند، زیرا بیرحمترین و ظالمترین نظامی بوده که در خاورمیانه تا بحال سابقه نداشته است.
 
جمهوری اسلامی هیچگاه نمیتواند از زیر بار جنایات ننگ بار خود شانه خالی کند.

ضرب و شتم زندانیان سنی زندان مرکزی زاهدان و انتقال دست کم ۸۰ تن به مکان نامعلوم

نگاره: ضرب و شتم زندانیان سنی زندان مرکزی زاهدان و انتقال دست کم ۸۰ تن به مکان نامعلوم

در جریان سرکوب اعتراضات زندانیان سنی مذهب، زندان مرکزی زاهدان دست کم ۸۰ تن از زندانیان به مکان نامعلومی منتقل شده و عده‌ای از ایشان نیز پس از ضرب و شتم به انفرادی زندان منتقل شدند.

 به گزارش ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، حدود دو ماه پیش، چند زندانی سیاسی بلوچ از جمله شیراحمد شیرانی و عبدالوهاب ریگی به علت داشتن ریش، مسواک چوبی و یقه سنتی (ظاهر مذهبی اهل سنت) با ضرب و شتم شدید گارد ضد شورش در زندان مرکزی زاهدان، به قرنطینه زندان انتقال داده شدند.

این رفتار غیر انسانی ماموران، با اعتراض دیگر زندانیان سنی مذهب روبرو شد بطوری که در نتیجه این اعتراضات، آتش سوزی شدیدی در زندان رخ داد و مامورین از پشت بام زندان اقدام به تیراندازی کردند.

یکی از شاهدان عینی به هرانا گفت: گارد ضد شورش با یورش به زندان مرکزی زاهدان و به منظور سرکوب اعتراض زندانیان، حدود ۸۰ نفر از آن‌ها را به مکان نامعلومی انتقال داد و پس از گذشت چندین روز برخی از آنان را با اخذ تعهد و پس از تراشیدن ریش، دوباره به زندان مرکزی باز گردانده‌ شدند و برخی دیگر را به شهرهای سمنان، قزوین، تهران و اردبیل تبعید کرده‌اند و از سرنوشت برخی دیگر هنوز پس گذشت حدود دو ماه اطلاعی در دست نیست.‏در جریان سرکوب اعتراضات زندانیان سنی مذهب، زندان مرکزی زاهدان دست کم ۸۰ تن از زندانیان به مکان نامعلومی منتقل شده و عده‌ای از ایشان نیز پس از ضرب و شتم به انفرادی زندان منتقل شدند.

  حدود دو ماه پیش، چند زندانی سیاسی بلوچ از جمله شیراحمد شیرانی و عبدالوهاب ریگی به علت داشتن ریش، مسواک چوبی و یقه سنتی (ظاهر مذهبی اهل سنت) با ضرب و شتم شدید گارد ضد شورش در زندان مرکزی زاهدان، به قرنطینه زندان انتقال داده شدند.

این رفتار غیر انسانی ماموران، با اعتراض دیگر زندانیان سنی مذهب روبرو شد بطوری که در نتیجه این اعتراضات، آتش سوزی شدیدی در زندان رخ داد و مامورین از پشت بام زندان اقدام به تیراندازی کردند.

یکی از شاهدان عینی  گفت: گارد ضد شورش با یورش به زندان مرکزی زاهدان و به منظور سرکوب اعتراض زندانیان، حدود ۸۰ نفر از آن‌ها را به مکان نامعلومی انتقال داد و پس از گذشت چندین روز برخی از آنان را با اخذ تعهد و پس از تراشیدن ریش، دوباره به زندان مرکزی باز گردانده‌ شدند و برخی دیگر را به شهرهای سمنان، قزوین، تهران و اردبیل تبعید کرده‌اند و از سرنوشت برخی دیگر هنوز پس گذشت حدود دو ماه اطلاعی در دست نیست.


۱۳۹۱ مرداد ۵, پنجشنبه

رمضان احمد کمال در هفدهمین روز اعتصاب غذا بسر می‌برد

رمضان احمد کمال زندانی سیاسی کرد تبعه سوریه که به اتهام عضویت در یک گروه مسلح خارجی بازداشت شده است از هفده روز پیش در اعتصاب غذا بسر می‌برد.

رمضان احمد کمال بیش از ۳ سال پیش در حالی که بشدت زخمی شده بود توسط نیروهای اداره اطلاعات جمهوری اسلامی دستگیر شد و پس از تحمل شکنجه‌های فیزیکی به اتهام عضویت در حزب کارگران کردستان ترکیه به ۱۰ سال حبس محکوم شد.

این زندانی سیاسی کرد در اعتراض به نقض حقوق ابتدایی خود اکنون مدت ۱۷ روز است در زندان قزوین دست به اعتصاب غذا زده است.

مسئولین بهداری زندان رجایی شهر کرج در زمان حضور وی در این زندان به دادستان تهران طی گزارش پزشکی اعلام کرده بود که پزشکان قادر به درمان بیماری وی در بهداری زندان نیستند و او می‌بایست در یکی از بیمارستانهای خارج از زندان تحت عمل جراحی قرار گیرد، وی پس از انتقال به بهداری به زندان اوین منتقل شد و از آنجا نیز روانه زندان قزوین شد و علی رغم گذشت بیش از دو ماه همچنان محروم از رسیدگی پزشکی است.

محکومیت پدرام نصراللهی به ۳ سال حبس تعزیری

پدرام نصرالهی فعال کارگری و عضو کمیتهٔ هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری به ۳ سال حبس تعزیری محکوم شد.

  روز دوشنبه ۲۶ تیر ماه۱۳۹۱ پدرام نصرالهی به موجب کیفر‌خواست صادره از سوی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان سنندج به اتهام عضویت در کمیتهٔ هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری و تبلیغ علیه نظام از طریق همکاری با یکی از احزاب اپوزیسیون، که نامبرده این اتهام را در بازجوئی‌ها و نیز در آخرین دفاعیات خود در دادگاه قویاً رد کرده بود، با استناد به مواد ۴۹۹ و ۵۰۰ قانون مجازات اسلامی از حیث فعالیت تبلیغی علیه نظام از طریق همکاری با یکی از احزاب اپوزیسیون به یک سال حبس تعزیری و از حیث عضویت در کمیتهٔ هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری به تحمل دو سال حبس تعزیری محکوم و این حکم به وی اعلام شد. رای صادره ظرف ۲۰ روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظر است.

احضار دو مادر بهایی با کودکان شیر خوار به زندان

نگاره: احضار دو مادر بهایی با کودکان شیر خوار به زندان / تصویر

دو مادر بهایی به نامهای زهره نیک آیین و ترانه ترابی که پیش‌تر در دادگاه به ۲۳ و ۲۰ ماه حبس محکوم شده بودند با وجود فرزندان شیر خوار به زندان فراخوانده شدند.

 دو شهروند بهایی به نامهای زهره نیک آیین و ترانه ترابی (احسانی) که پیش از این هر کدام به ترتیب طبق رای دادگاه تجدید نظر به ۲۳ ماه و ۲۰ ماه حبس تعزیری محکوم شده بودند برای اجرای حکم به زندان سمنان احضار شده‌اند.

این درحالیست که زهره نیک آیین مادر یک طفل شیرخوار ۵ ماهه به نام «رسام» و ترانه ترابی (احسانی) مادر «بارمان» طفل شیرخوار یک ماهه می‌باشند و مشخص نیست با عدم وجود امکانات بهداشتی و تغذیه و کمبود مکان مناسب برای نگهداری اطفال در زندان سمنان سرنوشت این دو طفل شیرخوار که به شیر مادر احتیاج دارند چه می‌شود بخصوص این وضعیت برای ترانه ترابی سخت‌تر است چراکه همسر نامبرده (عرفان احسانی) در اواخر بارداری وی بازداشت و منزلش مورد یورش و تفتیش همراه با رفتار تند و زننده ماموران قرار گرفت که موجب بهم ریختگی وضعیت روحی و جسمی وی شده و فرزندش یک ماه زود‌تر متولد می‌گردد حال مشخص نیست وضعیت این طفل یک ماهه بدون حضور مادر چگونه سپری خواهد شد.

هرانا‏

دو مادر بهایی به نامهای زهره نیک آیین و ترانه ترابی که پیش‌تر در دادگاه به ۲۳ و ۲۰ ماه حبس محکوم شده بودند با وجود فرزندان شیر خوار به زندان فراخوانده شدند.


دو شهروند بهایی به نامها
ی زهره نیک آیین و ترانه ترابی (احسانی) که پیش از این هر کدام به ترتیب طبق رای دادگاه تجدید نظر به ۲۳ ماه و ۲۰ ماه حبس تعزیری محکوم شده بودند برای اجرای حکم به زندان سمنان احضار شده‌اند.

این درحالیست که زهره نیک آیین مادر یک طفل شیرخوار ۵ ماهه به نام «رسام» و ترانه ترابی (احسانی) مادر «بارمان» طفل شیرخوار یک ماهه می‌باشند و مشخص نیست با عدم وجود امکانات بهداشتی و تغذیه و کمبود مکان مناسب برای نگهداری اطفال در زندان سمنان سرنوشت این دو طفل شیرخوار که به شیر مادر احتیاج دارند چه می‌شود بخصوص این وضعیت برای ترانه ترابی سخت‌تر است چراکه همسر نامبرده (عرفان احسانی) در اواخر بارداری وی بازداشت و منزلش مورد یورش و تفتیش همراه با رفتار تند و زننده ماموران قرار گرفت که موجب بهم ریختگی وضعیت روحی و جسمی وی شده و فرزندش یک ماه زود‌تر متولد می‌گردد حال مشخص نیست وضعیت این طفل یک ماهه بدون حضور مادر چگونه سپری خواهد شد.


نرگس محمدی بعد از ۱۲ روز بی خبری تماس تلفنی گرفت: ۵ روز بینایی‌ام را از دست دادم

نگاره: نرگس محمدی بعد از ۱۲ روز بی خبری تماس تلفنی گرفت: ۵ روز بینایی‌ام را از دست دادم

نرگس محمدی نایب رئیس کانون مدافعان حقوق بشر بعد از ۱۲ روز بی خبری سرانجام با خانواده خود تماس گرفت و اعلام کرد مجددا به زندان زنجان منتقل شده است.

به گزارش سایت ملی-مذهبی بعد از انتشار شایعات نگران کننده در مورد وضعیت وخیم جسمی نرگس محمدی و تشدید این نگرانی به دلیل عدم امکان ملاقات با خانواده،خانم محمدی در تماسی تلفنی خبر داد در زندان به زمین خورده و صورت وی به شدت آسیب دیده است. 

بنا بر گفته های وی ابتدا مسئولان زندان با ارجاع او به پزشک زندان قصد اعزام این زندانی سیاسی را به بیمارستان نداشته اند اما پزشک زندان با توجه به وضعیت وخیم خانم محمدی زیر بار مسئولیت مداوای او نرفته و تاکید کرده ایشان باید به بیمارستان منتقل شود. در نتیجه تاکید پزشک،مسئولان زندان وی را به بیمارستان ولیعصر منتقل و در بخش مغز و اعصاب بستری می کنند.

شدت جراحت وارده به خانم محمدی به حدی بوده که او بینایی خود را به مدت چند روز از دست داده است. خانم محمدی در تماس تلفنی خود با اشاره به این موضوع تصریح کرده :«به مدت ۵ روز توانایی بینایی خود را از دست دادم. بعد از پنج روز مراقبت و نگهداری بینایی‌ام را دوباره به دست آوردم.»

خانم محمدی بعد از ۵ روز بستری در بیمارستان ولیعصر به بیمارستان شهید بهشتی منتقل شده وسرانجام روز جمعه مجددا به زندان زنجان منتقل می شود.

شرایط بیمارستان به قدری وخیم بوده است که خانم محمدی چندین بار درخواست کرده است مجددا وی را به زندان منتقل کنند. از زمان خواب تا ساعت ۷ صبح ماموران زندان دست وی را با دستبند به تخت بسته اند. این در حالی بوده است که یک مامور خانم در داخل اتاق و یک مامور مرد هم در خارج از اتاق حضور داشته اند.

در اتاق محل بستری خانم محمدی پرده های ضخیمی نصب شده بود که امکان هر گونه ارتباط با بیرون را سلب می کرد. عدم ارتباط با خانواده و عدم امکان تماس تلفنی با علی و کیانا فرزندان دو قلوی خانم محمدی باعث شده بود او تقاضای بازگشت به زندان را مطرح کند.

این شرایط به حدی وخیم بوده که خانم محمدی در مدت زمان بستری خود دو بار به فلج عضلانی و تشنج مبتلا می شود. در یکی از این دو بار مدت زمان تشنج ۶ ساعت طول کشیده است.

این زندانی سیاسی مجبور بوده روزانه ۱۰ تا ۱۵ قرص بخورد.

گفتنی است مسئولان زندان چند روز پیش به خانواده این زندانی سیاسی اعلام کرده بودند برای آزادی او باید وثیقه ششصد میلیون تومانی تهیه کنند. این در حالی است که پیش از این وثیقه تعیین شده پانصد میلیون تومان بود.

نرگس محمدی به بیماری فلج عضلانی مبتلاست و نا خودآگاه زمین می خورد . این موضوع می تواند عواقب جدی برای سلامتی اش داشته باشد. وی باید برای درمان خود تحت نظر پزشک متخصص بوده و مداوایش باید در فضایی آرام به دور از استرس انجام شود. اما متاسفانه مسئولان پرونده وی به دلایلی نامشخص از این اقدام سرباز می زنند.

مسئولان پرونده وی نه تنها به این شرایط توجه نکرده بلکه در اقدامی غیر قانونی او را به زندان زنجان منتقل کردند. هم بندیان خانم محمدی محکومان به فساد، فحشا و اعتیاد هستند. بحران های بزرگ اجتماعی که متاسفانه این هموطنان را گرفتارو قربانی مناسباتی ناسالم کرده است. این زندانیان به صورت روزانه با هم درگیری های شدید و در برخی موارد خونین دارند. وقوع این درگیری ها می تواند وضعیت جسمی نرگس محمدی را وخیم تر از قبل کند.

همه این اتفاقات در حالی رخ می دهد که نرگس محمدی اعتقاد دارد دفاع از حقوق بشر و اعتراض به نقض حقوق اولیه انسان ها از سوی اصحاب قدرت جرم نیست. دیگر آن که طبق قوانین، بیماری که تحمل شرایط زندان را ندارد و این موضوع از سوی پزشکان متخصصش مورد تاکید قرار گرفته ، نباید در زندان نگهداری شود. ضمن آن که انتقال بدون دلیل از زندان اوین به زندان زنجان هم غیرقانونی است.

نرگس محمدی پیش تر نسبت به تکرار حادثه زهرا کاظمی و هدی صابر برای خود هشدار داده بود. وی در نامه ای که از زندان نوشت مسئولیت مرگ عامدانه خود را متوجه مسئولان زندان کرد.نرگس محمدی نایب رئیس کانون مدافعان حقوق بشر بعد از ۱۲ روز بی خبری سرانجام با خانواده خود تماس گرفت و اعلام کرد مجددا به زندان زنجان منتقل شده است.
  بعد از انتشار شایعات نگران کننده در مورد وضعیت وخیم جسمی نرگس محمدی و تشدید این نگرانی به دلیل عدم امکان ملاقات با خانواده،خانم محمدی در تماسی تلفنی خبر داد در زندان به زمین خورده و صورت وی به شدت آسیب دیده است.

بنا بر گفته های وی ابتدا مسئولان زندان با ارجاع او به پزشک زندان قصد اعزام این زندانی سیاسی را به بیمارستان نداشته اند اما پزشک زندان با توجه به وضعیت وخیم خانم محمدی زیر بار مسئولیت مداوای او نرفته و تاکید کرده ایشان باید به بیمارستان منتقل شود. در نتیجه تاکید پزشک،مسئولان زندان وی را به بیمارستان ولیعصر منتقل و در بخش مغز و اعصاب بستری می کنند.

شدت جراحت وارده به خانم محمدی به حدی بوده که او بینایی خود را به مدت چند روز از دست داده است. خانم محمدی در تماس تلفنی خود با اشاره به این موضوع تصریح کرده :«به مدت ۵ روز توانایی بینایی خود را از دست دادم. بعد از پنج روز مراقبت و نگهداری بینایی‌ام را دوباره به دست آوردم.»

خانم محمدی بعد از ۵ روز بستری در بیمارستان ولیعصر به بیمارستان شهید بهشتی منتقل شده وسرانجام روز جمعه مجددا به زندان زنجان منتقل می شود.

شرایط بیمارستان به قدری وخیم بوده است که خانم محمدی چندین بار درخواست کرده است مجددا وی را به زندان منتقل کنند. از زمان خواب تا ساعت ۷ صبح ماموران زندان دست وی را با دستبند به تخت بسته اند. این در حالی بوده است که یک مامور خانم در داخل اتاق و یک مامور مرد هم در خارج از اتاق حضور داشته اند.

در اتاق محل بستری خانم محمدی پرده های ضخیمی نصب شده بود که امکان هر گونه ارتباط با بیرون را سلب می کرد. عدم ارتباط با خانواده و عدم امکان تماس تلفنی با علی و کیانا فرزندان دو قلوی خانم محمدی باعث شده بود او تقاضای بازگشت به زندان را مطرح کند.

این شرایط به حدی وخیم بوده که خانم محمدی در مدت زمان بستری خود دو بار به فلج عضلانی و تشنج مبتلا می شود. در یکی از این دو بار مدت زمان تشنج ۶ ساعت طول کشیده است.

این زندانی سیاسی مجبور بوده روزانه ۱۰ تا ۱۵ قرص بخورد.

گفتنی است مسئولان زندان چند روز پیش به خانواده این زندانی سیاسی اعلام کرده بودند برای آزادی او باید وثیقه ششصد میلیون تومانی تهیه کنند. این در حالی است که پیش از این وثیقه تعیین شده پانصد میلیون تومان بود.

نرگس محمدی به بیماری فلج عضلانی مبتلاست و نا خودآگاه زمین می خورد . این موضوع می تواند عواقب جدی برای سلامتی اش داشته باشد. وی باید برای درمان خود تحت نظر پزشک متخصص بوده و مداوایش باید در فضایی آرام به دور از استرس انجام شود. اما متاسفانه مسئولان پرونده وی به دلایلی نامشخص از این اقدام سرباز می زنند.

مسئولان پرونده وی نه تنها به این شرایط توجه نکرده بلکه در اقدامی غیر قانونی او را به زندان زنجان منتقل کردند. هم بندیان خانم محمدی محکومان به فساد، فحشا و اعتیاد هستند. بحران های بزرگ اجتماعی که متاسفانه این هموطنان را گرفتارو قربانی مناسباتی ناسالم کرده است. این زندانیان به صورت روزانه با هم درگیری های شدید و در برخی موارد خونین دارند. وقوع این درگیری ها می تواند وضعیت جسمی نرگس محمدی را وخیم تر از قبل کند.

همه این اتفاقات در حالی رخ می دهد که نرگس محمدی اعتقاد دارد دفاع از حقوق بشر و اعتراض به نقض حقوق اولیه انسان ها از سوی اصحاب قدرت جرم نیست. دیگر آن که طبق قوانین، بیماری که تحمل شرایط زندان را ندارد و این موضوع از سوی پزشکان متخصصش مورد تاکید قرار گرفته ، نباید در زندان نگهداری شود. ضمن آن که انتقال بدون دلیل از زندان اوین به زندان زنجان هم غیرقانونی است.

نرگس محمدی پیش تر نسبت به تکرار حادثه زهرا کاظمی و هدی صابر برای خود هشدار داده بود. وی در نامه ای که از زندان نوشت مسئولیت مرگ عامدانه خود را متوجه مسئولان زندان کرد.

۱۳۹۱ مرداد ۴, چهارشنبه

چهل روز بی‌خبری از سرنوشت ٩ شهروند کُرد در مریوان

نگاره: چهل روز بی‌خبری از سرنوشت ٩ شهروند کُرد در مریوان

 سرنوشت شماری از جوانان روستای "نی" از توابع شهرستان مریوان که حدود یک‌ماه قبل توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند، در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.

به گزارش آژانس خبررسانی کُردپا، در روز نوزدهم خردادماه امسال دو جوان اهل روستای نی به نام‌های "وریا فرجی" و "پشتیوان افسری" در نزدیکی مرز "پیران" شهرستان مریوان از سوی مأموران اداره‌ی اطلاعات دستگیر شدند که تاکنون از سرنوشت و وضعیت پرونده‌ی قضایی آنان خبر دقیقی در دسترس نمی‌باشد.

همچنین در یازدهم تیرماه نیز نیروهای امنیتی حکومت اسلامی ایران با حمله به روستای نی پنج شهروند ساکن این روستا را با نام‌های "حمید پرهیزکار"، "ادریس کاوه"، "بُرهان کیوان‌پور"، "عادل پروازه" و "خلیل گردی" بازداشت نمودند که سرنوشت این جوانان نیز به جز ادریس کاوه که بعد از ضرب و شتم شدید به زندان مرکزی مریوان منتقل شده، نامعلوم گزارش گردیده است.

گزارش ارسالی خبرنگار آژانس کُردپا به نقل از منابع آگاه حاکی از آن است که خانواده‌ی دستگیرشده‌ها تاکنون بارها به نهادهای امنیتی-قضایی حکومت اسلامی ایران جهت آگاهی از وضعیت فرزندانشان مراجعه کرده‌اند که هربار بدون دست‌یابی به خبر دقیقی بازگشته‌اند.

همچنین سرنوشت دو فعال دانشجویی کُرد به نام‌های عبید زارعی و علی تاسه که هفدهم تیرماه در کافی‌نت روژ شهر مریوان بازداشت شدند، نامعلوم است.‏سرنوشت شماری از جوانان روستای "نی" از توابع شهرستان مریوان که حدود یک‌ماه قبل توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند، در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.


 در روز نوزدهم خردادماه امسال دو جوان اهل روستای نی به نام‌های "وریا فرجی" و "پشتیوان افسری" در نزدیکی مرز "پیران" شهرستان مریوان از سوی مأموران اداره‌ی اطلاعات دستگیر شدند که تاکنون از سرنوشت و وضعیت پرونده‌ی قضایی آنان خبر دقیقی در دسترس نمی‌باشد.

همچنین در یازدهم تیرماه نیز نیروهای امنیتی حکومت اسلامی ایران با حمله به روستای نی پنج شهروند ساکن این روستا را با نام‌های "حمید پرهیزکار"، "ادریس کاوه"، "بُرهان کیوان‌پور"، "عادل پروازه" و "خلیل گردی" بازداشت نمودند که سرنوشت این جوانان نیز به جز ادریس کاوه که بعد از ضرب و شتم شدید به زندان مرکزی مریوان منتقل شده، نامعلوم گزارش گردیده است.

همچنین سرنوشت دو فعال دانشجویی کُرد به نام‌های عبید زارعی و علی تاسه که هفدهم تیرماه در کافی‌نت روژ شهر مریوان بازداشت شدند، نامعلوم است.

۱۳۹۱ مرداد ۲, دوشنبه

Norway pauses to remember attacks, one year on

A flower and a Norwegian flag
One year after attacks that claimed the lives of 77 people, Norwegians took part in ceremonies of remembrance across the country. The man who has confessed to the killings still awaits his verdict.
Security was stepped up as Norwegians took part in events across the country on Sunday to mark the one-year anniversary of attacks that killed 77 people and injured more than 200 others.

Norway remembers massacre victims

Anders Behring Breivik has confessed to first setting off a bomb outside a government building in Oslo, which killed eight people, then going on a shooting rampage on Utoeya Island, just outside of the capital, killing 69 others.
Most of the victims on the island were teenagers taking part in a summer camp hosted by the youth wing of Norway's Labor Party.
Sunday's main remembrance ceremony, in Oslo, was attended by members of Norway's royal family, Prime Minister Jens Stoltenberg, and other senior officials.
"The 22nd of july will forever be linked to those who lost their lives," Stoltenberg said in a short statement.
"The bomb and bullets were aimed at changing Norway. The Norwegian people responded by embracing our values. The killer failed, the people won," Stoltenberg added.
The prime minister also laid a wreath outside of the still heavily damaged government building.
On Utoeya Island, around 1,000 survivors of the shooting spree gathered for a commemoration ceremony for the victims that was not open to the media.
Verdict pending
Breivik, a self-described right-wing extremist, is still awaiting a verdict after his 10-week-long trial wrapped up last month. He has confessed to carrying out the attacks and no evidence has emerged to indicate that anyone else was responsible.
However, the court does have to decide whether or not he was sane and therefore criminally responsible for the killings. That decision will determine whether he will be handed a prison

۱۳۹۱ مرداد ۱, یکشنبه

انتصاب رییس جدید زندان اوین،و افزایش فشار بر زندانیان سیاسی

نگاره: انتصاب رییس جدید زندان اوین،و افزایش فشار بر زندانیان سیاسی


چندی پیش فردی بنام علی اشرف رشیدی که رییس سازمان زندان های استان کرمانشاه بوده به عنوان رییس جدید زندان اوین منصوب شده است.

به گزارش خبرنگار کلمه، علی اشرف رشیدی که در گذشته رییس سازمان زندان های استان کرمانشاه بوده است به تازگی به عنوان رییس جدید زندان اوین منصوب شده است که گفته می شود وی بیشتر پیاده کننده دیدگاه های وزارت اطلاعات و سپاه است و برای اعمال فشار بیشتر بر زندانیان سیاسی به این مسوولیت گمارده شده است.

وی از روزهای اول اشتغال در اوین برخوردهای نامناسب با زندانیان سیاسی را در دستور کار قرار داده، و از جمله مشکلاتی برای امور درمانی زندانیان سیاسی ایجاد کرده و زندانیان بیمار بند ٣۵٠ در وضع نامناسبی قرار دارند.

سال گذشته نیز بر اساس شهادت۶۴ زندانی سیاسی محبوس در این بند به دلیل عدم رسیدگی به موقع به هدی صابر بوسیله مسولان زندان، وی که در اعتصاب غذا به سر می برد جان خود را از دست داد.

دو روز پیش نیز جمعی از خانواده های زندانیان سیاسی با صدور بیانیه ای به مناسبت تعویض مدیریت و مسئولان زندان اوین به تشدید بدرفتاری ها با زندانیان اعتراض کردند.

این خانواده ها به مسئولین جدید زندان اوین هشدار داده اند تا حداقل حقوق زندانی را در مورد زندانیان اعمال دارند و در غیراین صورت آماده پرداخت هزینه های بعدی این بی توجهی باشند.

در بخشی از این بیانیه آمده است: “می خواستیم دلواپسی هایمان را از مخاطرات جدی برای سلامت عزیزانمان در آستانه ماه خدا بیان کنیم و ممانعت از اقدامات درمانی لازم را مورد شکوه قرار دهیم که اقدامات ضدحقوق بشری مانند استفاده از دست بند و پابند برای انتقال زندانیان سیاسی به بیمارستان ها و دیگر مراکز درمانی و تفتیش های حرمت شکنانه، باردیگر خوی برده داران دوره جاهلیت و قرون وسطی را به یادمان آورد که حقارت و دون مایگی خود را با تحقیر انسان های دیگر فرو می پوشاندند.”

در بخشی از این بیانیه تصریح شده است: ما خانواده های زندانیان سیاسی بدین وسیله به مسئولین جدید زندان اوین و مسئولان سایر زندان های کشور اخطار می کنیم: پیش از این که شاهد اقدامات عملی ما در مقابله با بدرفتاری هایشان با زندانیان سیاسی و خانواده های آنان باشند و پیش از این که نام هایشان به لیست سیاه دلانِ بدکردارِ تاریخ اضافه شود، به خود آمده حداقل حقوق زندانی را در مورد این عزیزان اعمال دارند که در غیراین صورت پرداخت هزینه های بعدی برعهده خودشان است. همان بدرفتاری ها که نماینده مردم تهران جناب آقای دکتر مطهری به آن اذعان داشته و دادستان تهران را از آن برحذر داشته است و ما شاهدانی برآن رفتارهای زشت و ناشایست هستیم که در صورت لزوم در دادگاه صالح شهادت خواهیم داد.چندی پیش فردی بنام علی اشرف رشیدی که رییس سازمان زندان های استان کرمانشاه بوده به عنوان رییس جدید زندان اوین منصوب شده است.
  علی اشرف رشیدی که در گذشته رییس سازمان زندان های استان کرمانشاه بوده است به تازگی به عنوان رییس جدید زندان اوین منصوب شده است که گفته می شود وی بیشتر پیاده کننده دیدگاه های وزارت اطلاعات و سپاه است و برای اعمال فشار بیشتر بر زندانیان سیاسی به این مسوولیت گمارده شده است.

وی از روزهای اول اشتغال در اوین برخوردهای نامناسب با زندانیان سیاسی را در دستور کار قرار داده، و از جمله مشکلاتی برای امور درمانی زندانیان سیاسی ایجاد کرده و زندانیان بیمار بند ٣۵٠ در وضع نامناسبی قرار دارند.

سال گذشته نیز بر اساس شهادت۶۴ زندانی سیاسی محبوس در این بند به دلیل عدم رسیدگی به موقع به هدی صابر بوسیله مسولان زندان، وی که در اعتصاب غذا به سر می برد جان خود را از دست داد.

دو روز پیش نیز جمعی از خانواده های زندانیان سیاسی با صدور بیانیه ای به مناسبت تعویض مدیریت و مسئولان زندان اوین به تشدید بدرفتاری ها با زندانیان اعتراض کردند.

این خانواده ها به مسئولین جدید زندان اوین هشدار داده اند تا حداقل حقوق زندانی را در مورد زندانیان اعمال دارند و در غیراین صورت آماده پرداخت هزینه های بعدی این بی توجهی باشند.

در بخشی از این بیانیه آمده است: “می خواستیم دلواپسی هایمان را از مخاطرات جدی برای سلامت عزیزانمان در آستانه ماه خدا بیان کنیم و ممانعت از اقدامات درمانی لازم را مورد شکوه قرار دهیم که اقدامات ضدحقوق بشری مانند استفاده از دست بند و پابند برای انتقال زندانیان سیاسی به بیمارستان ها و دیگر مراکز درمانی و تفتیش های حرمت شکنانه، باردیگر خوی برده داران دوره جاهلیت و قرون وسطی را به یادمان آورد که حقارت و دون مایگی خود را با تحقیر انسان های دیگر فرو می پوشاندند.”

در بخشی از این بیانیه تصریح شده است: ما خانواده های زندانیان سیاسی بدین وسیله به مسئولین جدید زندان اوین و مسئولان سایر زندان های کشور اخطار می کنیم: پیش از این که شاهد اقدامات عملی ما در مقابله با بدرفتاری هایشان با زندانیان سیاسی و خانواده های آنان باشند و پیش از این که نام هایشان به لیست سیاه دلانِ بدکردارِ تاریخ اضافه شود، به خود آمده حداقل حقوق زندانی را در مورد این عزیزان اعمال دارند که در غیراین صورت پرداخت هزینه های بعدی برعهده خودشان است. همان بدرفتاری ها که نماینده مردم تهران جناب آقای دکتر مطهری به آن اذعان داشته و دادستان تهران را از آن برحذر داشته است و ما شاهدانی برآن رفتارهای زشت و ناشایست هستیم که در صورت لزوم در دادگاه صالح شهادت خواهیم داد.

دکتر حسام فیروزی برای گذراندن ۱۸ ماه حبس راهی زندان اوین شد

نگاره: دکتر حسام فیروزی برای گذراندن ۱۸ ماه حبس راهی زندان اوین شد

دکتر حسام فیروزی فعال حقوق بشر ظهر امروز (شنبه ۳۱ تیر) برای اجرای حکم یک سال و نیم حبس به زندان اوین رفت.

به گزارش بامدادخبر، حسام فیروزی که طی هفته‌های گذشته برای این منظور از سوی اجرای احکام احضار شده بود، تا پیش از ظهر امروز از حکم دادگاه تجدیدنظر خود بی‌اطلاع بود و این حکم به وی ابلاغ نشده بود.

این درحالی بود که فیروزی طبق حکم دادگاه بدوی که از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی پیرعباس صادر شده بود به مجموعه اتهامات «اقدام علیه امنیت ملی، تشویش اذهان عمومی، تبلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی علیه نظام» به هشت سال زندان محکوم شده بود.

از مصادیقی که در دادگاه برای این اتهامات در نظر گرفته شده بود، کمک این پزشک به آسیب دیده‌گان حوادث بعد از انتخابات عنوان شده بود.

این فعال مستقل حقوق بشر و وبلاگ‌نویس، در تاریخ ۱۲ اسفند ماه، هم‌زمان با بازداشت گستردهٔ فعالان حقوق بشر در ایران بازداشت و به بند ۲-الف زندان اوین منتقل شد.

وی در طول مدت بازجویی‌اش به شدت تحت شکنجه قرار گرفته بود تا در برابر دوربین‌های صدا و سیما علیه خود اعتراف کند. فیروزی در تاریخ ۲۷ خرداد ماه ۱۳۸۹ بعد از تحمل ۱۰۷ روز بازداشت با تودیع وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی از زندان آزاد شد.

دکتر فیروزی پیش از این نیز در سال ۸۷ به خاطر فعالیت‌های «انسان‌دوستانهٔ» خود به عنوان یک پزشک بازداشت و به ۱۵ ماه زندان محکوم شده بود. او این دورهٔ محکومیت را در اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۸ به پایان رساند.‏دکتر حسام فیروزی فعال حقوق بشر ظهر امروز (شنبه ۳۱ تیر) برای اجرای حکم یک سال و نیم حبس به زندان اوین رفت.
  حسام فیروزی که طی هفته‌های گذشته برای این منظور از سوی اجرای احکام احضار شده بود، تا پیش از ظهر امروز از حکم دادگاه تجدیدنظر خود بی‌اطلاع بود و این حکم به وی ابلاغ نشده بود.

این درحالی بود که فیروزی طبق حکم دادگاه بدوی که از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی پیرعباس صادر شده بود به مجموعه اتهامات «اقدام علیه امنیت ملی، تشویش اذهان عمومی، تبلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی علیه نظام» به هشت سال زندان محکوم شده بود.

از مصادیقی که در دادگاه برای این اتهامات در نظر گرفته شده بود، کمک این پزشک به آسیب دیده‌گان حوادث بعد از انتخابات عنوان شده بود.

این فعال مستقل حقوق بشر و وبلاگ‌نویس، در تاریخ ۱۲ اسفند ماه، هم‌زمان با بازداشت گستردهٔ فعالان حقوق بشر در ایران بازداشت و به بند ۲-الف زندان اوین منتقل شد.

وی در طول مدت بازجویی‌اش به شدت تحت شکنجه قرار گرفته بود تا در برابر دوربین‌های صدا و سیما علیه خود اعتراف کند. فیروزی در تاریخ ۲۷ خرداد ماه ۱۳۸۹ بعد از تحمل ۱۰۷ روز بازداشت با تودیع وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی از زندان آزاد شد.

دکتر فیروزی پیش از این نیز در سال ۸۷ به خاطر فعالیت‌های «انسان‌دوستانهٔ» خود به عنوان یک پزشک بازداشت و به ۱۵ ماه زندان محکوم شده بود. او این دورهٔ محکومیت را در اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۸ به پایان رساند.

پرونده‌سازی امنیتی علیه وبلاگ‌نویس چهارده ساله در کرمانشاه

نگاره: پرونده‌سازی امنیتی علیه وبلاگ‌نویس چهارده ساله در کرمانشاه


یک دختر وبلاگ‌نویس 14 ساله در کرمانشاه از سوی پلیس اینترنتی، مورد شناسایی قرار گرفته و برای وی پرونده‌سازی شد.

براساس گزارش‌ها، پریا. ع، 14 ساله که در وبلاگ خود به با نوشتن مطالبی به انتقاد از وضعیت موجود جامعه پرداخته بود، چندی پیش از سوی پلیس اینترنتی مورد شناسایی قرار گرفت. وی تاکنون چندین‌بار از سوی این ارگان احضار و مورد بازجویی قرار گرفته است.

این دختر 14 ساله که با تشکیل پرونده امنیتی مواجه شده است، تهدید شده که در صورت ادامه فعالیت‌هایش، حق ادامه تحصیل را نخواهد داشت.

این اولین بار نیست، که نهادهای امنیتی در ایران، کودکان را مورد پیگرد قرار می‌دهند.

چندی پیش نیز، مهراوه خندان، دختر 12 ساله نسرین ستوده، به حکم دادگاه ممنوع الخروج شد. این در حالی است که رسیدگی به اعمال کودکان در صلاحیت مراجع امنیتی نبوده و پرونده‌سازی سیاسی علیه آنان خلاف قانون است.‏
یک دختر وبلاگ‌نویس 14 ساله در کرمانشاه از سوی پلیس اینترنتی، مورد شناسایی قرار گرفته و برای وی پرونده‌سازی شد.
  پریا. ع، 14 ساله که در وبلاگ خود به با نوشتن مطالبی به انتقاد از وضعیت موجود جامعه پرداخته بود، چندی پیش از سوی پلیس اینترنتی مورد شناسایی قرار گرفت. وی تاکنون چندین‌بار از سوی این ارگان احضار و مورد بازجویی قرار گرفته است.

این دختر 14 ساله که با تشکیل پرونده امنیتی مواجه شده است، تهدید شده که در صورت ادامه فعالیت‌هایش، حق ادامه تحصیل را نخواهد داشت.


وکیل مهراوه و رضا خندان را به دادسرای اوین راه ندادند

نگاره: وکیل مهراوه و رضا خندان را به دادسرای اوین راه ندادند.

جلوگیری از ورود وکیل مهراوه و رضا خندان به دادسرای اوین



به گزارش سایت ملی- مذهبی شنبه ۳۱ تیر ماه خانم نسیم غنوی به عنوان وکیل مهراوه و رضا خندان، جهت اعلام وکالت و تسلیم لایحه ی اعتراضی به قرار ممنوع الخروجی آنها به دادسرای اوین مراجعه کردند که به طور غیر قانونی از ورود ایشان به ساختمان دادسرا جلوگیری به عمل آمد. در حالی که طبق قانون هر متهمی بدون نظر گرفتن نوع اتهام انتسابی، اجازه دارد برای خود وکیل انتخاب کند، متاسفانه به ایشان حتی اجازه ی ورود به ساختمان دادسرا هم داده نشد. در نتیجه ایشان نه تنها موفق به تحویل وکالتنامه نشدند بلکه اساسا نتوانستد لایحه اعتراضی خود را نسبت به قرار صادره در شعبه ی مورد نظر به ثبت برسانند.

این در حالی است که در برگه ی احضاریه تاکید شده بود که ۲۰ روز برای اعتراض مهلت دارید و میتوانید اعتراض تان را کتبا به دفتر شعبه تحویل دهید.

پیش از این مسولین دادسرا اعلام می کردند در مراحل بازپرسی اجازه نمیدهند وکلا حضور داشته باشند. با وجود این وکلا حداقل این امکان را داشتند که وکالتنامه ی خود را به ثبت برسانند و یا لوایح و اعتراضات خود را به قرارهای صادره به شعب مربوطه تحویل دهند.‏
 شنبه ۳۱ تیر ماه خانم نسیم غنوی به عنوان وکیل مهراوه و رضا خندان، جهت اعلام وکالت و تسلیم لایحه ی اعتراضی به قرار ممنوع الخروجی آنها به دادسرای اوین مراجعه کردند که به طور غیر قانونی از ورود ایشان به ساختمان دادسرا جلوگیری به عمل آمد. در حالی که طبق قانون هر متهمی بدون نظر گرفتن نوع اتهام انتسابی، اجازه دارد برای خود وکیل انتخاب کند، متاسفانه به ایشان حتی اجازه ی ورود به ساختمان دادسرا هم داده نشد. در نتیجه ایشان نه تنها موفق به تحویل وکالتنامه نشدند بلکه اساسا نتوانستد لایحه اعتراضی خود را نسبت به قرار صادره در شعبه ی مورد نظر به ثبت برسانند.

این در حالی است که در برگه ی احضاریه تاکید شده بود که ۲۰ روز برای اعتراض مهلت دارید و میتوانید اعتراض تان را کتبا به دفتر شعبه تحویل دهید.

پیش از این مسولین دادسرا اعلام می کردند در مراحل بازپرسی اجازه نمیدهند وکلا حضور داشته باشند. با وجود این وکلا حداقل این امکان را داشتند که وکالتنامه ی خود را به ثبت برسانند و یا لوایح و اعتراضات خود را به قرارهای صادره به شعب مربوطه تحویل دهند.

اجرای حکم گودرز بیدقی شهروند بهایی سمنان

نگاره: اجرای حکم گودرز بیدقی شهروند بهایی سمنان

گودرز بیدقی شهروند بهایی ساکن مهدیشهر صبح روز دوشنبه جهت اجرای حکم یک سال حبس تعزیری به زندان شهر سمنان منتقل گردید.

گودرز بیدقی شهروند بهایی ساکن مهدیشهر (سنگسر) که در مهر ماه سال گذشته به حکم دادگاه انقلاب سمنان به اتهام تبلیغ علیه نظام تحت تبلیغ بهائیت به یک سال حبس تعزیری محکوم شده بود صبح روز دوشنبه ۲۶ تیر ماه پس از احضار و معرفی خویش به دایره اجرای احکام سمنان، بازداشت و برای گذراندن دوران محکومیت به زندان شهر مزبور منتقل گردید.

قابل ذکر است گودرز بیدقی که بیش از ۶۰ سال سن دارد در اسفند ماه ۱۳۸۹ بازداشت که پس از دو ماه به قید وثیقه آزاد گردید سپس دادگاه انقلاب سمنان در ۱۲ مهر ماه سال ۱۳۹۰ نامبرده را به یک سال حبس تعزیری و دو سال تبعید از سمنان محکوم کرد که حکم حبس از تاریخ ۲۶ مهر ماه ۱۳۹۱ اجرا شد.

یاد آوری می‌شود دختر نامبرده به نام روفیا بیدقی بیش از دو ماه است که در حال سپری کردن دوره محکومیت یک ساله در زندان سمنان می‌باشد.

گودرز بیدقی در دهه ۶۰ نیز به اتهام اعتقاد به آئین بهایی مدتی در زندان بوده است.

هرانا‏گودرز بیدقی شهروند بهایی ساکن مهدیشهر صبح روز دوشنبه جهت اجرای حکم یک سال حبس تعزیری به زندان شهر سمنان منتقل گردید.

گودرز بیدقی شهروند بهایی ساکن مهدیشهر (سنگسر) که در مهر ماه سال گذشته به حکم داد
گاه انقلاب سمنان به اتهام تبلیغ علیه نظام تحت تبلیغ بهائیت به یک سال حبس تعزیری محکوم شده بود صبح روز دوشنبه ۲۶ تیر ماه پس از احضار و معرفی خویش به دایره اجرای احکام سمنان، بازداشت و برای گذراندن دوران محکومیت به زندان شهر مزبور منتقل گردید.

قابل ذکر است گودرز بیدقی که بیش از ۶۰ سال سن دارد در اسفند ماه ۱۳۸۹ بازداشت که پس از دو ماه به قید وثیقه آزاد گردید سپس دادگاه انقلاب سمنان در ۱۲ مهر ماه سال ۱۳۹۰ نامبرده را به یک سال حبس تعزیری و دو سال تبعید از سمنان محکوم کرد که حکم حبس از تاریخ ۲۶ مهر ماه ۱۳۹۱ اجرا شد.

یاد آوری می‌شود دختر نامبرده به نام روفیا بیدقی بیش از دو ماه است که در حال سپری کردن دوره محکومیت یک ساله در زندان سمنان می‌باشد.

گودرز بیدقی در دهه ۶۰ نیز به اتهام اعتقاد به آئین بهایی مدتی در زندان بوده است.

وضعیت زینب جلالیان به وخامت گرائیده است

نگاره: وضعیت زینب جلالیان به وخامت گرائیده است

 زینب جلالیان زندانی سیاسی محکوم به حبس ابد که از خونریزی شدید روده و مشکلات شدید بینایی رنج می‌برد و از هر گونه اقدام درمانی از سوی مسئولین زندان تا کنون محروم بوده است.

 زینب جلالیان در سال ۸۶ از سوی مأموران اداره اطلاعات کرمانشاه دستگیر شد و در دادگاه انقلاب ابتدا به اعدام و سپس به حبس ابد محکوم شد. این زندانی سیاسی در سه سال گذشته به شدت تحت فشار قرار داشته است و بار‌ها در اعتراض به وضعیت خود دست به اعتصاب غذا زده است.

گفتنی است، بنابر اظهارات خانوادە وی، زینب در جلسات ملاقات در زندان دیزل آباد کرمانشاه  از شدت درد و ناراحتی قادر نیست، بە راحتی بنشیند و با آن‌ها سخن بگوید.

زینب جلالیان اکنون مبتلا به خونریزی شدید روده ناشی از اعتصاب غذا‌های متعدد در سلولهای انفرادی و همچنین مشکلات بینایی شدید ناشی از ضرباتی که در حین بازجویی بسر وی وارد شده می‌باشد.

هرانا‏
زینب جلالیان زندانی سیاسی محکوم به حبس ابد که از خونریزی شدید روده و مشکلات شدید بینایی رنج می‌برد و از هر گونه اقدام درمانی از سوی مسئولین زندان تا کنون محروم بوده است.

زینب جلالیان در سال ۸۶ از
سوی مأموران اداره اطلاعات کرمانشاه دستگیر شد و در دادگاه انقلاب ابتدا به اعدام و سپس به حبس ابد محکوم شد. این زندانی سیاسی در سه سال گذشته به شدت تحت فشار قرار داشته است و بار‌ها در اعتراض به وضعیت خود دست به اعتصاب غذا زده است.

گفتنی است، بنابر اظهارات خانوادە وی، زینب در جلسات ملاقات در زندان دیزل آباد کرمانشاه از شدت درد و ناراحتی قادر نیست، بە راحتی بنشیند و با آن‌ها سخن بگوید.

زینب جلالیان اکنون مبتلا به خونریزی شدید روده ناشی از اعتصاب غذا‌های متعدد در سلولهای انفرادی و همچنین مشکلات بینایی شدید ناشی از ضرباتی که در حین بازجویی بسر وی وارد شده می‌باشد.

۱۳۹۱ تیر ۳۰, جمعه

روح الامینی: برای برگزاری دادگاه کهریزک روزشماری می کنیم

نگاره: روح الامینی: برای برگزاری دادگاه کهریزک روزشماری می کنیم 

پدر یکی از کشته‌شدگان حادثه کهریزک گفت: روزشماری می کنیم تا زمان رسیدگی به پرونده این قربانیان آغاز شود.

به گزارش مهر، عبدالحسین روح الامینی شب گذشته در حاشیه مراسم سومین سالگرد قربانیان حادثه کهریزک در مسجد نور برگزار شد در جمع خبرنگاران با بیان اینکه روزشماری می کنیم تا زمان رسیدگی به پرونده این قربانیان آغاز شود درخصوص پیگیری های صورت گرفته در پرونده کهریزک گفت: در هفته قوه قضائیه که در مشهد برگزار شد بنده گلایه هر سه خانواده را درباره این پرونده به خدمت رهبر معظم انقلاب و مسئولان بلندپایه قوه قضائیه اعلام کردم.

وی در پاسخ به این سئوال که اظهارات محسنی اژه ای دادستان کل کشور مبنی بر قرار داشتن پرونده مرتضوی در وضعیت ابهام را چگونه ارزیابی می کنید، گفت: در این مورد باید از خود وی سئوال کنید. بنده اظهارنظر نمی کنم.

روح الامینی همچنین درباره اینکه دیدار با مسئولان قوه قضائیه را چگونه دیدید و با چه افرادی دیدار داشتید؟ گفت: مسئولان بلند پایه قوه قضائیه بشارت دادند که این پرونده را رسیدگی می کنند و ما امیدواریم که هر چه زودتر دادگاه برگزار شود.‏
پدر یکی از کشته‌شدگان حادثه کهریزک گفت: روزشماری می کنیم تا زمان رسیدگی به پرونده این قربانیان آغاز شود.
  عبدالحسین روح الامینی شب گذشته در حاشیه مراسم سومین سالگرد قربانیان حادثه کهریزک در مسجد نور برگزار شد در جمع خبرنگاران با بیان اینکه روزشماری می کنیم تا زمان رسیدگی به پرونده این قربانیان آغاز شود درخصوص پیگیری های صورت گرفته در پرونده کهریزک گفت: در هفته قوه قضائیه که در مشهد برگزار شد بنده گلایه هر سه خانواده را درباره این پرونده به خدمت رهبر معظم انقلاب و مسئولان بلندپایه قوه قضائیه اعلام کردم.

وی در پاسخ به این سئوال که اظهارات محسنی اژه ای دادستان کل کشور مبنی بر قرار داشتن پرونده مرتضوی در وضعیت ابهام را چگونه ارزیابی می کنید، گفت: در این مورد باید از خود وی سئوال کنید. بنده اظهارنظر نمی کنم.

روح الامینی همچنین درباره اینکه دیدار با مسئولان قوه قضائیه را چگونه دیدید و با چه افرادی دیدار داشتید؟ گفت: مسئولان بلند پایه قوه قضائیه بشارت دادند که این پرونده را رسیدگی می کنند و ما امیدواریم که هر چه زودتر دادگاه برگزار شود.

مژگان محمدیان، فعال اجتماعی و محکوم به شش ماه حبس تعزیری، از خرداد ماه سال جاری در زندان اوین به سر می‌برد.

نگاره: مژگان محمدیان، فعال اجتماعی و محکوم به شش ماه حبس تعزیری، از خرداد ماه سال جاری در زندان اوین به سر می‌برد.

مژگان محمدیان در تاریخ سوم خرداد ۹۱ پس از احضار تلفنی به بند امنیتی نسوان زندان اوین منتقل شده و از این تاریخ کماکان در این بند زندانی است.

این فعال اجتماعی، در تاریخ۱۱ اسفند۱۳۸۹ طی یورش نیروهای امنیتی به منزلش دستگیرشد. نیروهای امنیتی که شامل اطلاعلت سپاه و پلیس امنیت بودند پس از تفتیش و به هم ریختن خانه اقدام به ضبط لپ تاپ و رسیور و مدارک شخصی وی کردند. او پس از ۳ روز بازداشت موقت و بازجویی به اوین منتقل و پس از یک هفته با قرار کفالت از اوین آزاد شد.

اولین دادگاه وی در تاریخ ۱۴ مهرماه ۱۳۸۹ تحت ریاست قاضی مقیسه در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب برگزار شد که طی ان همسر وی (شاهین شبیری) نیز بازداشت و به اوین منتقل گردید.

پس از آخرین جلسه دادرسی قاضی مقیسه، خانم محمدیان را با اتهام «اجتماع و تبانی به قصد بر هم زدن امنیت ملی» به دو سال حبس تعزیری و همسر وی شاهین شبیری را به ۶ ماه حبس تعزیزی محکوم کرد. پس از اعتراض به حکم صادره در خردادماه ۱۳۹۰، پرونده مجددا در شعبه ۵۴ دادگاه انقلاب تحت ریاست قاضی موحد بررسی شد و رای دادگاه بدوی به ۶ ماه حبس تعزیری و ۱۸ ماه حبس تعلیقی به مدت ۵ سال تقلیل یافت.‏مژگان محمدیان در تاریخ سوم خرداد ۹۱ پس از احضار تلفنی به بند امنیتی نسوان زندان اوین منتقل شده و از این تاریخ کماکان در این بند زندانی است.

این فعال اجتماعی، در تاریخ۱۱ اسفند۱۳۸۹ طی یورش نیروهای امنیتی به منزلش دستگیرشد. نیروهای امنیتی که شامل اطلاعلت سپاه و پلیس امنیت بودند پس از تفتیش و به هم ریختن خانه اقدام به ضبط لپ تاپ و رسیور و مدارک شخصی وی کردند. او پس از ۳ روز بازداشت موقت و بازجویی به اوین منتقل و پس از یک هفته با قرار کفالت از اوین آزاد شد.

اولین دادگاه وی در تاریخ ۱۴ مهرماه ۱۳۸۹ تحت ریاست قاضی مقیسه در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب برگزار شد که طی ان همسر وی (شاهین شبیری) نیز بازداشت و به اوین منتقل گردید.

پس از آخرین جلسه دادرسی قاضی مقیسه، خانم محمدیان را با اتهام «اجتماع و تبانی به قصد بر هم زدن امنیت ملی» به دو سال حبس تعزیری و همسر وی شاهین شبیری را به ۶ ماه حبس تعزیزی محکوم کرد. پس از اعتراض به حکم صادره در خردادماه ۱۳۹۰، پرونده مجددا در شعبه ۵۴ دادگاه انقلاب تحت ریاست قاضی موحد بررسی شد و رای دادگاه بدوی به ۶ ماه حبس تعزیری و ۱۸ ماه حبس تعلیقی به مدت ۵ سال تقلیل یافت.

۱۳۹۱ تیر ۲۹, پنجشنبه

زانیار و لقمان مرادی،زندانیان سیاسی محکوم به اعدام ممنوع الملاقات شده اند.

نگاره: زانیار و لقمان مرادی،زندانیان سیاسی محکوم به اعدام ممنوع الملاقات شده اند.

در زندان رجایی شهر کرج دو زندانی کرد اهل مریوان به دستور یکی از مقامات قضایی تهران ممنوع الملاقات شده اند.

به گزارش موکریان، دو زندانی اهل مریوان به نام های زانیار و لقمان مرادی که حدود سه سال پیش توسط نیروهای امنیتی بازداشت و مدتی را در بازداشتگاه بودند؛ از هفته گذشته به دستور یکی از مقامات قضایی در تهران ممنوع الملاقات شده اند.

تا لحظه تنظیم این گزارش علت اخذ این تصمیم از سوی مراجع قضایی اعلام نشده است.

لازم به یادآوری است که زانیار و لقمان مرادی که هم اکنون در زندان رجایی شهر کرج بسر می برند به اتهام محاربه و… از طرف شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به اعدام محکوم و به گفته نامبردگان، این حکم در دیوان عالی کشور تأیید شده است.‏در زندان رجایی شهر کرج دو زندانی کرد اهل مریوان به دستور یکی از مقامات قضایی تهران ممنوع الملاقات شده اند.   دو زندانی اهل مریوان به نام های زانیار و لقمان مرادی که حدود سه سال پیش توسط نیروهای امنیتی بازداشت و مدتی را در بازداشتگاه بودند؛ از هفته گذشته به دستور یکی از مقامات قضایی در تهران ممنوع الملاقات شده اند.

لازم به یادآوری است که زانیار و لقمان مرادی که هم اکنون در زندان رجایی شهر کرج بسر می برند به اتهام محاربه  از طرف شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به اعدام محکوم و به گفته نامبردگان، این حکم در دیوان عالی کشور تأیید شده است.

اعتصاب غذای اشرف علیخانی، شاعره محبوس در زندان اوین

نگاره: اعتصاب غذای اشرف علیخانی، شاعره محبوس در زندان اوین

اشرف (ستاره) علیخانی، شاعره محبوس در بند نسوان زندان اوین از پنجشنبه گذشته در اعتصاب غذا بسر میبرد.

به گزارش تارنمای سحام نیوز، ستاره علیخانی در اعتراض به انتقال دوتن از هم بندان خود به زندان قرچک ورامین دست به اعتصاب غذا زده است.

طبق اخبار رسیده گویا مسئولین سازمان زندانها در اقدامی برنامه ریزی شده قصد دارند تا بند نسوان زندان اوین را بتدریج به زندان قرچک ورامین انتقال دهند.

گفتنی است که زندان قرچک ورامین از لحاظ بهداشتی در سطح خیلی پایینی قرار دارد بطوریکه زندانیان این زندان از حق دسترسی به آب آشامیدنی هم محروم بوده و از آب غیر بهداشتی برای مصارف شرب استفاده میکنند.

همچنین لازم بذکر است که اشرف علیخانی، از شهروندان بازداشت شده پس از انتخابات که از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ۳ سال حبس تعزیری و ۳ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شده بود از سوی شعبه ۵۴ تجدید نظر استان عینا تائید شد.‏
اشرف (ستاره) علیخانی، شاعره محبوس در بند نسوان زندان اوین از پنجشنبه گذشته در اعتصاب غذا بسر میبرد.   ستاره علیخانی در اعتراض به انتقال دوتن از هم بندان خود به زندان قرچک ورامین دست به اعتصاب غذا زده است.
  مسئولین سازمان زندانها در اقدامی برنامه ریزی شده قصد دارند تا بند نسوان زندان اوین را بتدریج به زندان قرچک ورامین انتقال دهند.

گفتنی است که زندان قرچک ورامین از لحاظ بهداشتی در سطح خیلی پایینی قرار دارد بطوریکه زندانیان این زندان از حق دسترسی به آب آشامیدنی هم محروم بوده و از آب غیر بهداشتی برای مصارف شرب استفاده میکنند.

همچنین لازم بذکر است که اشرف علیخانی، از شهروندان بازداشت شده پس از انتخابات که از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ۳ سال حبس تعزیری و ۳ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شده بود از سوی شعبه ۵۴ تجدید نظر استان عینا تائید شد.

ممانعت بهداری زندان از درمان هانیه (شراره) فرشی

نگاره: ممانعت بهداری زندان از درمان هانیه (شراره) فرشی

هانیه (شراره) فرشی، زندانی سیاسی بند نسوان زندان اوین که از بیماری حاد کلیه و مثانه رنج میبرد، از رسیدگی های درمانی و پزشکی محروم شده است.

با وجود اینکه وضعیت جسمی هانیه (شراره) فرشی وخیم گزارش شده است و لکه های خون در ادرار وی دیده شده، پزشکان بهداری زندان اوین از درمان و رسیدگی های معمول پزشکی و همچنین تحویل دارو و به وی ممانعت کردند.

گفتنی است، هانیه فرشی بر ای ادامه درمان خود نیاز به آزمایشات پزشکی و عکسبرداری سی تی اسکن دارد که توسط مسئولین از انتقال به بیمارستان برای انجام معاینات و آزمایشات پزشکی اش ممانعت بعمل آمده است.

هانیه (شراره) فرشی ۳۸ ساله در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران قاضی مقیسه به اتهام توهین به مقدسات و توهین به رهبری به ۷ سال حبس تعزیری محکوم شد.

مبنای صدور این حکم، ارسال چند ای-میل و فعالیت اینترنتی و نیز اعترافات خانم فرشی بوده که به نظر می‌رسد در شرایط زندان انفرادی و تحت فشارهای روحی بازجویان بر روی وی صورت گرفته است.

این درحالی است که بر اساس گفته‌های مادر هانیه، وی تا پیش از بازداشت سابقه‌ی فعالیت سیاسی نداشته است.

هرانا‏هانیه (شراره) فرشی، زندانی سیاسی بند نسوان زندان اوین که از بیماری حاد کلیه و مثانه رنج میبرد، از رسیدگی های درمانی و پزشکی محروم شده است.

با وجود اینکه وضعیت جسمی هانیه (شراره) فرشی وخیم گز
ارش شده است و لکه های خون در ادرار وی دیده شده، پزشکان بهداری زندان اوین از درمان و رسیدگی های معمول پزشکی و همچنین تحویل دارو و به وی ممانعت کردند.

گفتنی است، هانیه فرشی بر ای ادامه درمان خود نیاز به آزمایشات پزشکی و عکسبرداری سی تی اسکن دارد که توسط مسئولین از انتقال به بیمارستان برای انجام معاینات و آزمایشات پزشکی اش ممانعت بعمل آمده است.

هانیه (شراره) فرشی ۳۸ ساله در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران قاضی مقیسه به اتهام توهین به مقدسات و توهین به رهبری به ۷ سال حبس تعزیری محکوم شد.

مبنای صدور این حکم، ارسال چند ای-میل و فعالیت اینترنتی و نیز اعترافات خانم فرشی بوده که به نظر می‌رسد در شرایط زندان انفرادی و تحت فشارهای روحی بازجویان بر روی وی صورت گرفته است.

این درحالی است که بر اساس گفته‌های مادر هانیه، وی تا پیش از بازداشت سابقه‌ی فعالیت سیاسی نداشته است.

علی عجمی، فعال دانشجویی چپ، از دانشگاه اخراج شد

نگاره: علی عجمی، فعال دانشجویی چپ، از دانشگاه اخراج شد

 علی عجمی دانشجوی رشته ی حقوق ورودی سال 84 از دانشجویان طیف چپ با رتبه ی 18 در حالیکه فقط 15 واحد از پایان دوره ی تحصیلش باقی مانده بود از دانشگاه اخراج شد.
 
وی که در بهمن ماه سال 88 بعد از آخرین انتخاب واحدش در حالیکه فقط یک ترم تا پایان تحصیلش باقی مانده بود بازداشت شد بعد از گذراندن دوره ی محکومیت دو ساله اش در زندان رجایی شهر ، با حکم اخراج از دانشگاه مواجه شد .
 

وی در ابتدا به 4 سال حبس تعزیری در شعبه ی 15 دادگاه انقلاب محکوم شده بود که با شکستن این حکم در دادگاه تجدید نظر به ریاست موحدی به دو سال حبس تعزیری و تبعید به زندان رجایی شهر روبه رو شد و پس از اتمام دوران محکومیتش از ادامه ی تحصیل و پایان دوره ی کارشناسی اش باز ماند.

ادوارنیوز‏علی عجمی دانشجوی رشته ی حقوق ورودی سال 84 از دانشجویان طیف چپ با رتبه ی 18 در حالیکه فقط 15 واحد از پایان دوره ی تحصیلش باقی مانده بود از دانشگاه اخراج شد.

وی که در بهمن ماه سال 88 بعد از
آخرین انتخاب واحدش در حالیکه فقط یک ترم تا پایان تحصیلش باقی مانده بود بازداشت شد بعد از گذراندن دوره ی محکومیت دو ساله اش در زندان رجایی شهر ، با حکم اخراج از دانشگاه مواجه شد .


وی در ابتدا به 4 سال حبس تعزیری در شعبه ی 15 دادگاه انقلاب محکوم شده بود که با شکستن این حکم در دادگاه تجدید نظر به ریاست موحدی به دو سال حبس تعزیری و تبعید به زندان رجایی شهر روبه رو شد و پس از اتمام دوران محکومیتش از ادامه ی تحصیل و پایان دوره ی کارشناسی اش باز ماند.